Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Mine Tugay telefonunu elinden düşürmedi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Pek çok ünlü isim gibi Mine Tugay da yaza Bodrum'da 'merhaba' dedi. Tatil sezonunu açan Tugay, önceki gün konakladığı otelin plajında objektiflere yansıdı.

        2

        42 yaşında olmasına rağmen fit vücuduyla sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu, sıcak havanın tadını çıkardı.

        3

        Denize girmeyi tercih etmeyen Mine Tugay, gün boyu güneşlendi. Mavi bikinisini bordo şapkası ve siyah güneş gözlüğü ile kombinleyen Tugay, plajda arkadaşlarıyla birlikte sohbet etmeyi ihmal etmedi.

        4

        Instagram'da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan Mine Tugay'ın telefonunu elinden düşürmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

        5

        'Medcezir', 'Zalim İstanbul' ve 'Çilek Kokusu' gibi projelerde rol alan oyuncu, tatilinden kesitleri sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        6

        İSYAN ETMİŞTİ

        Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Mine Tugay, geçtiğimiz günlerde isyan etmişti. Kendisine gelen taciz ve hakaret mesajlarına tepki gösteren Tugay, sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

        7

        "TACİZCİLERDEN ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM!"

        Ünlü oyuncu, "Sosyal medyadan hakaret, taciz mesajlarının bir cezası var, biliyorsunuz değil mi? Hakkımızı aramayacağımızı düşünüyorsunuz değil mi?" sözlerini paylaşarak, kendisini rahatsız eden kullanıcılardan şikayetçi olacağının mesajını vermişti.

        8

        JÜRİ ÜYESİ OLDU

        Öte yandan Mine Tugay'ın, 25 Ekim - 30 Ekim tarihleri arasında Frankfurt'ta gerçekleştirilecek 21'inci Frankfurt Türk Filmleri Festivali jürisinde yer alacağı duyuruldu.

        Kariyeri boyunca pek çok dizi, film ve tiyatro projesinde yer alan Tugay, 'Uzun Metraj Film' kategorisinde 'Altın Elma' için yarışacak filmleri izleyip sektörün önemli isimleri ile beraber karar verecek.

        9

        Bugüne kadar yer aldığı projelerde sergilediği başarılı oyunculuğuyla isminden sıkça söz ettiren Mine Tugay, her yıl Türk sinemasının en güzel örneklerini Almanya'da geniş kitlelerle buluşturan ‘Frankfurt Türk Filmleri Festivali'nin jüri koltuğunda oturacak.