Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı.

        İddiaya göre, Kemeraltı Mahallesi Halk Plajı'nda iki grup arasında "laf atma" yüzünden tartışma çıktı.

        Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.Ç. (18) bıçakla yaralandı.

        112 Acil Sağlık ekiplerince, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan H.Ç'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.K. (21) ve İ.S. (21) savcılık kararıyla, A.K. ise çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler