Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika... Murat Yıldırım: Elbani melek gibi bir insan
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; '5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri', önceki akşam sahiplerini buldu. Organizasyonun sunuculuğunu Tuğba Özay ile Şenol İpek üstlendi.

        SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Aziz'in çekimleri nedeniyle törene son anda yetişen Murat Yıldırım (42), muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

        2

        "İNŞALLAH SON DAKİKADA HEP GÜZEL ŞEYLER OLUR"

        "Hayatımda birçok şey son dakikada oldu." diyen Yıldırım, "Ramo'yu da son dakikada kabul ettim. İnşallah son dakikada hep güzel şeyler olur." şeklinde konuştu.

        'Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülünü kadınlara ihtafen alan Murat Yıldırım, "Ablam bugün Londra'da parkta otururken yanına iki dakika sonra polis gelip, 'Canınız neden sıkkın?' diye soruyor. Oradaki insanlar onun bile farkına varabiliyor. O yüzden ülkemizde de artık bu konuyu aşalım. Her gün bu konuyla ilgili bir sürü haber enerjimizi aşağıya çekiyor ve canımızı sıkıyor. Bazen haberleri açmaya korkuyorum." ifadelerini kullandı.

        3

        "BENİ CEZBEDEN 'AZİZ'İN HİKAYESİ OLDU"

        "Aziz" dizisinin büyük ilgi görmesiyle ilgili konuşan ünlü oyuncu, "İşimiz biraz maraton. Her hafta yeni bölüm ve zirveye oynamak zorundasınız. Önce bizim tatmin olmamız gerekiyor. Arkadaşlarımız çok dikkatli çalışıyor. Biraz yoğun çalışıyoruz ama değiyor. Beni cezbeden hikayesi oldu. Önce hikayeyi dinledim. Senaryo iki ay sonra geldi." dedi.

        4

        "HİKAYENİN DÖNÜM NOKTASINDA PROJEYE DAHİL OLDU"

        Yıldırım, eşi Imane Elbani'nin de diziye dahil olmasıyla alakalı, "Onun için zor oldu. Kısa bir zamanda anadili olmayan bir dille oynamak zorunda. Daha önce ben de Almanca ve İngilizce oynamıştım ama zorlanmıştım. Yardımcı olmaya çalıştım. Güzel oldu. Hikayenin dönüm noktasında projeye dahil oldu." açıklamasını yaptı.

        5

        "MELEK GİBİ BİR İNSAN!"

        Elbani'nin diziden elde edeceği geliri kimsesiz çocuklara bağışlamasına da değinen Murat Yıldırım, "Gerçekten melek gibi bir insan... Kimsesiz çocuklara verilmesini tercih etti." şeklinde konuştu.

        6

        "AZİZ"İN KONUSU

        Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz’in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir.

        Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar’ın (Ahmet Mümtaz Taylan) oğlu Adem (Güven Murat Akpınar) ile nişanlanmıştır.

        Her şeye sil baştan başlamak zorunda kalan Aziz, verdiği hayat mücadelesi ile küllerinden yeniden doğarken; basit bir köylü kızı olan Efnan’ın (Simay Barlas) beklenmedik bir şekilde hayatına girmesi ile duygusal anlamda da ikilemde kalacak, yaşadığı yoğun duygu karmaşası sonrasında zamanla hem kendini hem de gerçek aşkını bulacaktır.

        7

        Murat Yıldırım

        8

        Murat Yıldırım

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ