Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ’ta, yürürken boğazına limon kaçan kişiyi, arkadaşları ve vatandaşlar, Heimlich manevrasıyla kurtardı. Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Muş Merkez Sunay Mahallesi Yeni Gazi Caddesi’nde meydana geldi. Kahveden çıktıktan sonra ağzına kabuğuyla limon atan kişi, yürürken nefes almakta zorlandı. Boğazına limon kaçan gence ilk müdahaleyi yanındaki arkadaşı yaptı. Ancak müdahalenin yetersiz kalması üzerine, çevredeki vatandaşlar da yardımına koştu. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan olayda Heimlich manevrası uygulanıp, gencin boğazına kaçan limon çıkarıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler