Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Nurseli İdiz: 10 yıldır ağlıyorum diye düşünüyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Nurseli İdiz (60), önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Taksiden iner inmez gazetecileri karşısında gören İdiz, muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

        "Babam da çok taksiye binerdi." diyen Nurseli İdiz, "Ailece taksiye kullanmayı severiz biz. Kızım da Roma'dan Milona'ya gitmiştir taksiyle..." ifadelerini kullandı.

        2

        "10 YILDIR AĞLIYORUM DİYE DÜŞÜNÜYOR"

        Sürekli taksi kullandığı için çok fazla anısı olduğunu da söyleyen İdiz, "Bir gün beni bir taksici gördü. 'Abla iyi misin? Seni 10 yıl önce havaalanına bırakmıştım, ağlıyordun' dedi. 10 yıldır hala ağlıyor diye düşünüyor beni." şeklinde konuştu.

        3

        "OYUN BAŞLIYOR"

        Yakın zamanda yeni bir projeye başlayacak olan ünlü oyuncu, "Oyun başlıyor. Bir tane dizimiz var. Çok fazla dizi yapılıyor. Senaryolar birbirine benziyor. Bu kadar çok dizi yapılmasın. Düşünüp, taşınıp daha iyi diziler yapılmaya gayret edilsin." diyerek, sözlerini noktaladı.

        4

        "GENLERİM SAĞLAM"

        İdiz, daha önce estetik takıntılı bir kadını canlandıracağını ancak kendisinin hiç estetiği olmadığını söylemişti.

        Nurseli İdiz, konuyla ilgili, "Bugün provamız vardı. Gonca Vuslateri ile oynayacağız. Biraz rol yapmayı seven, estetiğe düşkün bir kadını oynayacağım. Benim tam tersim. Göğsünü yaptırıyor, suratını yaptırıyor. Öyle bir tip... Ben doğalımdır. Kötü oluyor botoksla, ifade kaybı oluyor. Hiç yaptırmadım, şimdilik gerek yok. Biraz daha kırışırsam belki ufak tefek şeyler yaparım ama genlerim sağlam. Trakya genim var benim..." diye konuşmuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ