Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Kız ilk bölüm yayınlandı! Kanal D ile O Kız 1. bölüm full kesintisiz izle!
        1

        Content House imzalı, yönetmen koltuğunda Özlem Günhan'ın oturduğu, senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı O Kız ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Her çarşamba Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Cengiz Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları yer alıyor. İşte O Kız dizisi 1. bölüm özeti hakkında merak edilenler...

        2

        O KIZ 1. BÖLÜM İZLE!

        O Kız 1. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. O Kız ilk bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        O KIZ İLK BÖLÜM ÖZETİ

        Kendi halinde sıradan bir genç kız olan Zeynep, zeka geriliğine sahip babası ve yaşlı dedesiyle birlikte, halasının evinde yaşar. Zeynep’in en büyük hayali, enişte baskısı altında, sığıntı gibi hissettikleri evden kurtulmalarını sağlayacak kadar para kazanmaktır. Zeynep’in hayatı bu mütevazi hayaline kavuşamadan kökünden değişir. Her şey, halasına yardım etmek için takipçisi olduğu ünlü bir internet fenomeninin evine temizliğe gitmesiyle başlar. Son dönemin popüler ismi Ozan Mert’in yaptıkları hem Zeynep’in hem de Ozan’ın hayatının gidişatını dönüşü olmayan şekilde değiştirir. Ozan’ı sıfırdan en tepeye çıkarmış olan ajans sahibi Sitare Somer, duruma el koyar. Sitare, bedeli ne olursa olsun krizi fırsata çevirmek zorundadır. Zeynep’in payına ise hayatı parçalanırken, hayallerinin bile ötesine kavuşmak düşecektir.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ