Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Ses Türkiye şampiyonu 2022 kim oldu? O Ses Türkiye birincisi hangi yarışmacı ve şampiyonu kimin takımında?
        1

        O Ses Türkiye'de final günü geldi çattı. 10. sezonuyla ekranlarda olan programda, 2022 O Ses Türkiye şampiyonu bu akşam belli oldu. Toplamda 10 yarışmacı, bu akşam en iyi performanslarını ortaya koyarak O Ses Türkiye birincisi olmak için çaba sarf etti. O Ses Türkiye 2022 şampiyonunun hangi jüri üyesinin takımından çıktığı ise merak konusu oldu.

        O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

        Dün ekranlara gelen yarı final neticesinde toplamda 10 yarışmacı O Ses Türkiye şampiyonu olmak için finalde mücadele etmeye hak kazandı. Beyaz Öztürk takımından 3, Ebru Gündeş'in takımından 3, Murat Boz'un takımından 2 ve Oğuzhan Koç'un takımından da 2 kişi O Ses Türkiye birincisi olmak için canlı yayında performanslarını sergiledi. Peki, O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu?

        İşte, 2022 O Ses Türkiye şampiyonu ve final günü hakkında bilgiler;O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

        Dün ekranlara gelen yarı final neticesinde toplamda 10 yarışmacı O Ses Türkiye şampiyonu olmak için finalde mücadele etmeye hak kazandı. Beyaz Öztürk takımından 3, Ebru Gündeş'in takımından 3, Murat Boz'un takımından 2 ve Oğuzhan Koç'un takımından da 2 kişi O Ses Türkiye birincisi olmak için canlı yayında performanslarını sergileyecek. Peki, O Ses Türkiye şampiyonu kim olacak?

        İşte, 2022 O Ses Türkiye şampiyonu ve final günü hakkında bilgiler;

        2

        O SES TÜRKİYE’DE FİNALE KİMLER KALDI?

        O Ses Türkiye’de yarı finalde yapılan eleme ile finale kalan on yarışmacı belli oldu. O Ses Türkiye finalistleri; Hakkı İlek, Mustafa Açıkgöz, Devrim Seyrek, Anastasiya Budakva, Yunus Emre Çelik, Wafa Benradja, Mert Yenihayat, Yaşam Hancılar, Şevval Ekiz ve Hasan Koçak oldu.

        3

        HANGİ JÜRİDEN KAÇ YARIŞMACI FİNALE KALDI?

        O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri Beyazıt Öztürk'ün 3, Ebru Gündeş'in 3, Murat Boz'un 2, Oğuzhan Koç'un 2 yarışmacısı finale kaldı.