Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Ocak ayında vizyona girecek yerli filmler

        Arif v 216 -05 Ocak 2018

        Robot 216, uzaydan dünyaya arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Bir iş adamı, 216'ın kopyalarını yapmak ister ve onun sayesinde geleceği değiştirecektir. Arif bu planı öğrenir ve hem dünyayı hem de 216’yı kurtarmak için bir mücadeleye girişir.

        Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor.

        Daha- 12 Ocak 2018

        Yaşadığı kasabadan ayrılarak şehirde lise okumak isteyen 14 yaşındaki Gaza, kendini bir anda babasının insan kaçakçılığı suç zincirinde bulur.

        Hakan Günday'ın 'Daha' adlı romanının beyazperde uyarlaması olan filmin yönetmen koltuğunda Onur Saylak oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ahmet Mümtaz Taylan, Erkan Avcı, Selim Bayraktar, Pervin Bağdat, Selen Öztürk gibi oyuncular yer alıyor.

        Deliha 2 -12 Ocak 2018

        Hayallerinde aşçı olmak olan Zeliha kariyer yapmanın yolunu arar. Birçok iş görüşmesinden hayal kırıklığı ile dönen Zeliha sonunda şık bir restoranda iş bulur.

        Filmin senaristliğini yapan ve başrolünü üstlenen Gupse Özay, aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturuyor.

        Rüzgar -19 Ocak 2018

        Bir şirkette genel müdür yardımcılığı yapan Ece 35 yaşındadır ve sevgilisi Alper ile 2 yıllık mutlu ilişkileri vardır. Fakat ilişkileri bir türlü evlilik yoluna girmez. Beklenmedik bir şekilde hayatlarına giren 10 yaşındaki Rüzgar her şeyi değiştirecektir.

        Yönetmenliğini Serkan Acar'ın üstlendiği filmin başrollerini ise Halil Sezai ile Belçim Bilgin paylaşıyor.

        Ölümlü Dünya -26 Ocak 2018

        8 kişiden oluşan Mermer Ailesi, nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işletmektedir. Sıradan basit yaşamları olan bu insanların, bir sır vardır ve bu sır ne olursa olsun saklanmalıdır.

        Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı komedi ve aksiyon filminin yönetmenliğini Ali Atay üstleniyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ