Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oğuzhan Koç'tan yağ aldırdı iddialarına fotoğraflı yanıt! - Magazin Haberleri
        1

        Müzisyen Oğuzhan Koç (36) ile Demet Özdemir (30), kısa bir ayrılığın ardından aşklarını resmiyete dökme kararı almıştı. Şimdilerde mutlu birlikteliklerini sürdüren çiftten Koç'un fazla kilolarından kurtulmak için bıçak altına yattığı öne sürüldü. Ayrıca ünlü şarkıcının geçirdiği operasyonun ardından sıkı bir diyete girdiği de iddia edildi.

        2

        DEDİKODULARA FOTOĞRAFLI YANIT

        "14 Şubat Sevgililer Günü"nde hazırladığı sürpriz organizasyonla Özdemir'e evlenme teklifi eden Koç'tan söylentilere yanıt gecikmedi. Oğuzhan Koç, hakkında çıkan haberlerin ardından filtre ile kendini şişmanlattığı fotoğrafı Instagram'dan yayınladı. Böylelikle dedikoduları ti'ye alan şarkıcı, iddiaları da yalanlamış oldu.

        3

        FİYATI 70 BİN DOLAR!

        Öte yandan geçtiğimiz haftalarda "Sakiler Grubu"nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda sevgilisine "Evet" yanıtını veren ünlü oyuncu, mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmemişti. Sosyal medyada yayınlanan karelerde Demet Özdemir'in yüzüğü dikkat çekmişti. Özdemir'in 4 karatlık özel tasarım tektaşının fiyatının 70 bin dolar, yani yaklaşık 973 bin TL olduğu öğrenilmişti.

        4

        "AZICIK SÜRPRİZ BIRAKSAYDINIZ!"

        Yaz başında nikah masasına oturması beklenen çift, evlilik teklifi öncesi de milyonluk araçla objektiflere yansımıştı. Demet Özdemir, "Bize azıcık bir sürpriz bıraksaydınız." diyerek, söze başlayınca Oğuzhan Koç ise, "Evet, gerçekten..." ifadeleriyle sevgilisini desteklemişti.

        5

        "BİZ ÇOK MUTLUYUZ"

        "Biz çok mutluyuz. Allah herkesi mutlu etsin." ifadelerini kullanan Koç, basın mensuplarının, "Damat gibi giyinmişsiniz." sözleri üzerine, "Nasıl gerekiyorsa öyle giyindik." şeklinde konuşmuştu.

        Oğuzhan Koç, sürpriz evlenme teklifiyle alakalı, "Müsaade ederseniz olacak." derken, Özdemir ise bu sırada kahkahayı patlatmıştı.

        6

        ÇEŞME'DE BELGELENEN AŞK

        Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un birlikteliği, 2021'in ilk günlerinde ortaya çıkmıştı. Aşk, dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yılbaşında Çeşme'de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle belgelenmişti.

        7

        "GÜZEL BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ"

        Oğuzhan Koç, ocak ayında, "Güzel bir sürecin arifesindeyiz." diyerek, Özdemir ile aşklarını duyurmuştu. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ