Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli ilçesinde yapımına başlanılan köy evlerinin inşaatında incelemelerde bulundu.

        İlçeye bağlı Çolaklı köyünde yapılacak 24 köy evinin inşaatını inceleyen Vali Yılmaz, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye’de yaraların sarılmaya devam edildiğini belirtti.

        Hasanbeyli ilçesinde ilk etapta 24 konut yapılacağını ifade eden Yılmaz, "Çolaklı'da deprem konutları çalışmaları başladı. Yoğun bir şekilde devam ediyor. Buraya şu anda 24 konut yapılacak. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın bir an önce kalıcı konutlara kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah, depremden etkilenen vatandaşlarımızın rahat edecekleri konutlar bu yılın sonuna kadar tamamlanmış olacak." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler