Beyoğlu'nda eğlence mekanında parmak koparan kavga: Kadınlar konuştu
Beyoğlu'nda bir eğlence mekanında güvenlik görevlisinin parmağını ısırarak kopartan kadının avukatı ve o gece yanında bulunan arkadaşları açıklamalarda bulundu. Kazakistan uyruklu kadın olayla ilgili, "Arkadaşımın kafasına vurdu, aldı içeriye soktu dövmeye başladı. Ben de polisin numarasını çevirdim 'Polisi arayacağım' diyerek telefonumu gösterdim beni de dövmeye başladılar. Arkadaşımın saçlarını tuttu, diğeri ağzını açmaya çalıştı. Ondan sonra arkadaşım ısırdı" diye konuştu
ABONE OLKazakistan uyruklu 3 kadın, Beyoğlu'nda bir eğlence mekanına gitti. Eğlence mekanı çalışanları ile 3 kadın arasında tartışma çıktı.
Read more!
DHA'nın haberine göre, biri güzellik merkezinde çalışan diğeri ise iş insanı olduğunu belirten kadınların iddiasına göre tartışma eğlence mekanı çalışanlarının sözlü taciziyle başladı. Ulbossyn Malgazhdarova (33) ile eğlence mekanın çalışanları arasındaki tartışma büyüdü. Çıkan arbedede güvenlik görevlisinin parmağı Malgazhdarova tarafından ısırılarak koparıldı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ