Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pelin Karahan: İlk göz ağrım Ali Demir'im 7 oldu!
        1

        Bir döneme damgasını vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Aslı' karakteriyle adını duyuran Pelin Karahan, 2014 yılında Bedri Güntay'la dünya evine girmişti.

        İki çocuğu bulunan ve mutlu aile pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan çiftin büyük oğlu Ali Demir, 7. yaşında girdi.

        2

        Oğlunun fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Pelin Karahan, paylaşımına duygusal bir not düştü.

        3

        "MERHAMETİN HİÇ EKSİLMESİN"

        37 yaşındaki oyuncu, Ali Demir'e şu sözlerle seslendi:

        Ah ne ara büyüdün sen... Canım oğlum, ilk göz ağrım, Ali Demir'im bugün 7 oldu. Merhametinin hiç eksik olmadığı, kalbinin ve aklının doğru insanlarla buluştuğu güzel yılların olsun.

        4

        Paylaşımıyla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören Karahan'ın eşi Bedri Güntay da oğlunun fotoğrafına "Benim babam..." notunu düştü.

        5

        "TECRÜBESİZDİM"

        Öte yandan Pelin Karahan, geçtiğimiz aylarda samimi açıklamalarda bulunmuştu. Oyunculuğa başladığı 'Kavak Yelleri' dizisiyle ilgili konuşan Karahan, "Gözümü orada açtım. İzleyici için keyifli fakat benim için biraz zor bir diziydi. Tüm sorumluluk dört ana karakter üzerindeydi. Ben de tecrübesizdim. İnsanlar hala bana 'Aslı' diyerek sesleniyor. O yükü taşıması kolay değildi ama ben de çok çaba sarf ettim ve çalıştım. Hakkını verdiğimi düşünüyorum" demişti.

        6

        "EVLİLİK TEK BAŞINIZA SIRTLANABİLECEĞİNİZ BİR ŞEY DEĞİL"

        Pelin Karahan, "Mutlu evliliğin sırrı nedir?" sorusuna ise şu yanıtı vermişti:

        Karşılıklı sabır, sevgi ve saygı ile iyi bir evliliği sağlayabilirsiniz. Tabii aradaki uyum ve denge de önemli. Aşk var ama işin içine çocuklar girince huzur ve güven ağır basıyor. Evlilik tek başınıza sırtlanabileceğiniz bir şey değil. Karşılıklı olmalı.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ