Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika: Fenerbahçe'de Pelkas hastaneye kaldırıldı! Pelkas'ın durumu nasıl? - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçta Pelkas korkuttu. Sarı-lacivertli oyuncu, 80. dakikada Konyasporlu Skubic ile çarpıştı. Çarpışmanın ardından yerde kalan Pelkas, bir süre yerde hareketsiz kaldı.

        Pelkas, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gelen bilgilere göre oyuncunun bilincinin açık olduğu belirtildi.

        DOKTORDAN AÇIKLAMA

        Fenerbahçe Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Pelkas'ın durumu ile ilgili "Göğsüne çok ciddi bir darbe alıyor, aldığı darbeyle şuurunu kaybetmişti, dilini ısırmıştı. Hafif bir kanaması vardı ağzından gelen. Şuuru geldikten sonra göğsünde ağrıları vardı, bir an önce ambulansa aldık, damar yolunu açtık, hastaneye getirdik. Beyin, boyun ve akciğer tomografisini çektik. Herhangi patolojik bir şey görünmüyor ama kontrol altında olması gerekiyor. İstanbul'a seyahat edeceğiz ve sonra tekrar hastane ortamına geçeceğiz. Takımla dönecek. Radyolojik olarak bir problemi görünmüyor. Bu tip darbelerden sonra bir hafıza kaybı oluyor, o vardı biraz ama kendine geldi" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ