Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Pendik Genel Seçim Sonuçları 2023: İstanbul Pendik Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim Sonuçları Oy Oranları!
        1

        Türkiye, 14 Mayıs Pazar günü genel seçimler kapsamında sandık başındaydı. Oy kullanma işlemleri yurt genelinde saat 17.00 itibarıyla sona erdi. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde oy kullanan milyonlarca seçmen sonuçların açıklanması ile il il seçim sonuçlarını Habertürk üzerinden anbean takip edebilecek. Pendik ilçesinde oturanlar, İstanbul Pendik seçim sonuçlarına YSK’nın belirlediği kurala göre saat 21.00 civarı erişebilecek. İşte Pendik Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçim sonuçları oy oranları...

        2

        PENDİK SEÇİM SONUÇLARI 2023

        Pendik Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi Sonuçları, Haberturk.com'da olacak. YSK'nın yayın yasağı kararının kalkmasının ardından ilçe ilçe, canlı olarak 2023 Pendik Seçim Sonuçlarını takip edebilirsiniz. Habertürk Pendik Seçim Sonucu sayfası ile Cumhurbaşkanlığı ve partilerin oy oranlarını güncel ve anlık olarak takip edebilirsiniz.

        PENDİK 2023 MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        PENDİK 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        PENDİK SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        YSK, saat 18.30 itibarı ile yayın yasağının kaldırıldığını açıkladı. 2023 Seçim sonuçlarını, Habertürk'ün seçim sonuçları sayfasından öğrenebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ