Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Plaj güzelleri: Merve Oflaz, Aslı Enver, Emina Jahovic...
        1

        EMINA JAHOVIC

        2018'de Mustafa Sandal'dan boşanan Sırp şarkıcı Emina Jahovic, soluğu Bodrum'da aldı. Güneşin ve denizin keyfini çıkaran Jahovic, o anları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

        2

        Çizgi desenli bikinisiyle plajda çekilen fotoğraflarını yayınlayan şarkıcı, verdiği pozlara "Anın tadını çıkar." notunü düştü.

        3

        MERVE OFLAZ

        Yaklaşık bir yıldır iş insanı Allan Hakko ile aşk yaşayan oyuncu Merve Oflaz da Çeşme'de tatil yapıyor. Güneşin keyfini çıkaran ünlü isim, bikinisiyle verdiği pozları yayınladı.

        4

        Daha sonra köpeğiyle şezlongda uzanırken çekilen bu karesini de paylaşan Oflaz, gönderisine "Güneşte keyfimiz yerinde." ifadelerini not düştü.

        5

        ASLI ENVER

        Geçtiğimiz haftalarda iş insanı Önder Öztarhan ile birlikteliğini sonlandıran oyuncu Aslı Enver de soluğu Bodrum'da aldı.

        6

        Öztarhan'la birbirlerine zaman ayıramadıkları için ilişkilerini sonlandırma kararı aldıklarını ifade eden Enver, iskelede bikinisiyle objektif karşısında verdiği pozları yayınladı.

        7

        DEFNE SAMYELİ

        Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, bir süredir Alaçatı'da tatil yapıyor. Kırmızı renkli bikinisiyle objektif karşısına geçen 49 yaşındaki Samyeli, fit vücuduyla adından söz ettirdi.

        8

        ŞEVVAL ŞAHİN

        2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin de bir süredir Bodrum'da tatil yapıyor.

        9

        Straplez mayosu ile objektif karşısına geçen 22 yaşındaki manken, verdiği pozları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ