Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Rasim Öztekin'den Münir Özkul açıklaması: Türkiye ustaların ustasını kaybetti

        Habertürk TV'ye konuşan Rasim Öztekin şunları söyledi:

        Türkiye'nin başı sağolsun. Türkiye çok önemli bir tiyatro ve sinema oyuncusunu kaybetti. Türkiye, ustaların ustasını kaybetti. Geleneksel Türki Tiyatrosu'nun mirası İsmail Dümbüllü'nün Kavuğu, Münir ustamdan Ferhan Şensoy ustaya geçen, Ferhan'dan bana geçen, benden de kısmetse genç bir arkadaşımıza mutlaka geçecektir.

        Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun kavuğu, geleneksel bir biçimde dolaşacaktır. Ondan çok önemli bir bayrak teslim aldık. İnşallah o bayrağı da şerefle, haysiyetle taşıyacağız.Genç bir arkadaşımıza da ondan aldığımız bayrağı teslim edeceğiz. Tiyatroda yaklaşık 10 seneye yakın karşılıklı aynı sahneyi paylaştık.

        Ben, Münir Özkul gibi ustaları kaybettikçe konservutarlardan bir tanesi daha kapandı diyorum. Allah nurlar içinde yatırsın diyorum.

        "BU DA BİR ŞEY Mİ MÜNİR ABİ, SEN ÖL BAK NE BİÇİM KALABALIK OLACAK CENAZEN"

        Acıyla tebessüm ettirecek bir anım var; Yıllar önce rahmetli Adile Naşit vefat ettiğinde, Münir abi, rahmetli Erol Günaydın abi, ve ben cenazeden çıktık, bir taksiye atladık, oyuna yetişiyoruz... Münir Abi "Ben böyle bir kalabalık görmedim" deyince şoför döndü ve çok saftirik ve pervasızca "Münir abi bu da bir şey mi? Sen öl bak ne biçim kalabalık olacak cenazen" dedi. Tahmin ediyorum ki o şoför arkadaş bunda haklı çıkacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ