Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rebel Wilson kilo verme sırlarını anlattı - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz yıl ocak ayından beri verdiği kilolarla gündemde olan oyuncu Rebel Wilson, Shape Dergisi'ne konuştu.

        Wilson, bu süreçte yaptığı aşırı hızlı olmayan düzenli yürüyüşlerin etkisini gördüğünü ifade etti.

        2

        Kontrollü yürüyüşün, kilo verip vücudundaki fazla yağlardan kurtulmasının anahtarı olduğunu belirtti. Bugüne kadar sağlığı hakkında çok da derin düşüncelere dalmadığını ama 40 yaşına girerken bu konu üzerine yoğunlaştığını anlattı.

        3

        "BAZI ŞEYLERİ NASIL DOĞRU YAPABİLECEĞİMİ BİLMİYORDUM"

        Avustralyalı oyuncu, ileride bir bebek sahibi olmak için yumurtalarını dondurmaya karar verdiğini ve uzmanların kendisine daha sağlıklı bir yaşam önerdiğini söyledi.

        Rebel Wilson, bu konuşmanın ardından daha önce sağlığına gereken önemi vermediği için üzüldüğünü ve duygusallaştığını anlattı. Wilson, "Sağlığım o dönemde benim önceliğim değildi. Bazı şeyleri nasıl doğru yapabileceğimi bilmiyordum" ifadelerini kullandı.

        4

        "İNZİVAYA ÇEKİLDİM"

        Sağlık yolculuğu sırasında bir süre Avusturya'da bir tür sağlık inzivasına çekildiğini söyleyen Rebel Wilson, bu süreçte düzenli yürüyüşün sağlık için ne kadar önemli olduğunu fark ettiğini sözlerine ekledi. Wilson, sonra da bunun hayatının günlük rutinine dönüştüğünün altını çizdi. Ünlü oyuncu, yürüyüşler sırasında da o anları eğlenceli hale getirmek için podcast yayınları dinlediğini anlattı.

        5

        BESLENME ALIŞKANLIKLARI DEĞİŞTİ

        Rebel Wilson, bu süreç içerisinde 2020'nin sonuna kadar 74 kiloya inmeyi hedeflediğini ve bu amacına da ulaştığını anlattı. Wilson, birkaç ay önce verecek dört kilosu daha kaldığını açıklamıştı, şimdi de tam hedefe ulaşmış durumda. Avustralyalı oyuncu, ayrıca sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirdiğini ve yüksek protein içeren besinler tüketmeye başladığını da sözlerine ekledi.

        6

        'AMACIM SIFIR BEDEN OLMAK DEĞİLDİ'

        41 yaşındaki Rebel Wilson, "Amacım asla belli bir bedene inmek değildi" dedi. Wilson şu anda ulaştığı nokta nedeniyle kendisiyle gurur duyduğunu ve hayatında daha fazla denge unsuruna sahip olduğunu söyledi.

        7

        "KİLOLARIMI BARİYER OLARAK GÖRÜYORDUM"

        Geçtiğimiz aylarda Instagram üzerinden hayranlarının sorularını yanıtlayan Wilson, bu süreçte yaşadıklarını anlatırken zaman zaman duygulanmıştı.

        Geçmişte bedenine hak ettiği sevgiyi ve saygıyı göstermediğini belirten oyuncu, "Kilolarımı, insanların bana yaklaşmaması için bir tür bariyer olarak görüyordum" demişti.

        8

        "KENDİMİ SEVMEK ÜZERİNE ÇALIŞIYORUM"

        Wilson, o dönemlerde kendisine değer vermediğini ve sürekli kendisine negatif şeyler söylediğini anlatmıştı.

        Ünlü yıldız, "Kendimi sevmek üzerine çalışıyorum" diyerek bunun zorluğundan da söz etmişti.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ