Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rebel Wilson: Kiloluyken kendime değer vermiyordum - Magazin haberleri
        1

        Ocak ayından beri verdiği kilolarla gündemde olan oyuncu Rebel Wilson, bu süreçteki mücadelesi ve özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.

        2

        Geçtiğimiz gün Instagram üzerinden hayranlarının sorularını yanıtlayan ve şimdiye kadar 25 kilo veren Wilson, 8 kilo daha vermeyi hedeflediğini belirtti.

        3

        "İLİŞKİM KİLO VERMEDEN ÖNCE BAŞLADI"

        40 yaşındaki oyuncu, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Jacob Blush ile ilişkisi hakkında da konuşarak, "Onunla flört etmeye kilo vermeden önce başladım" dedi.

        Oyuncu, "Hanımlar, bu da size gösteriyor ki sevgiliniz olması için belli bir beden ölçüsünde olmanız şart değil" diyerek hemcinslerine seslendi.

        4

        Wilson, Blush'ın özel hayatını gizli tutmaya özen gösterdiğini de belirterek sevgilisiyle ilgili fazla detay vermek istemediğini söyledi.

        "AMACIM ZAYIF OLMAK DEĞİLDİ"

        Oyuncu, 'Sağlık Yılı' olarak adlandırdığı kilo verme süreciyle ilgili "Amacım asla zayıf olmak değildi. Bir kilo hedefi koydum, çünkü somut bir şeye ihtiyacım vardı" dedi.

        5

        "BUNU YAPTIĞIM İÇİN GURUR DUYUYORUM"

        Rebel Wilson, kilo verdiği için mutlu olduğunu belirterek "Kendimle ilgili gurur duyduğum şey bunu yapmış olmak" ifadelerini kullandı.

        Akrtis, artık hayatında daha fazla denge olduğunu da sözlerine ekledi.

        6

        Ünlü oyuncu, bu süreçte yaşadıklarını anlatırken zaman zaman duygulandı.

        Wilson, geçmişte bedenine hak ettiği sevgiyi ve saygıyı göstermediğini belirtti. Oyuncu, "Kilolarımı, insanların bana yaklaşmaması için bir tür bariyer olarak görüyordum" dedi.