Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Beşiktaş maçı yorumu - Galatasaray Haberleri
        1

        "Şimdi Cüneyt hocaya soruyorum: Diagne'nin ofsayt pozisyonunda 2 dakika neden beklettin? Oyuncu aktif durumda. Gördün, devam et hemen. 2 dakika 20 saniye ofsayt mı, değil mi diye bekledik. Bu pozisyonu 2 dakika 20 saniyede mi çözdünüz? Diagne yarım metre ofsayt."

        2

        "Hakemin çok tartışılacağı, VAR'ın çok tartışılacağı bir maç bekliyordum. Caner Erkin'e verilen sarı kartta faul bile yok. Belhanda'nın kartı doğru ama onun dışındaki pozisyonları hakem hocaları tartışacaktır."

        3

        "Oyun kısır ve kadronun hakkını veren bir maç. İnanılmaz bir Galatasaray taraftarı var. Hakemlerin taktir hakları minumum yüzde 10 deplasman takımına oluyor."

        4

        "Saygı duyulması gereken bir konu var. Galatasaray'ın çok uzun kendi evinde yenilmemesi çok önemli."

        5

        "Her ne olursa olsun her maçı final oynayarak ve uzun süre maç kaybetmeyerek yarışa takipçisi olmak. Bu bir hünerdir."

        6

        "Şenol Güneş'in çıkardığı kadroyu herkes tartışıyordur. 'Quaresma'nın niye oynamadı' diyemem. Bence en büyük sürpriz Necip'i sol beke Caner'i öne alacağına ve oyuncu alacağına bu riske girmedi."

        10

        "İlk golde yardımcı hakem görmedi. Diagne top bizden çıkıyor diye depar attı. Hakem bunu test edebilmeli."

        11

        "Benim gördüğüm görüntülerde değdiğini görmedim. Yine de yüzde yüz emin olamadım. VAR protokolüne bu taç da girecek yakında. Etkiliyor çünkü. Galatasaray-Fenerbahçe maçında da oldu."

        12

        "Bülent Yıldırım hakemlik falan yapmasın. Muhtemelen son derbi maçıdır. Necip iki kez kartlık faul yapıyor... Umarım hakem olarak sonu olur Bülent Yıldırım'ın."

        19

        "Belhanda'yı ikinci yarı hemen hemen görmedim. Fernando, Beşiktaş maçlarını seviyor. Fazla hücuma çıkmayan Nagatomo ve Mariano etkiliydi."

        20

        "Bugün Beşiktaş'ın 11'ini kimse tahmin etmemiştir. 6 maçta 19 gol atan takımdan bir anda Necip'i orta sahaya aldın. Önce tutayım sonra vurayım diye bir analiz yapabilirsiniz bu kadroya."

        21

        "Caner'i öne atıp Necip'i sola koyduğunuz zaman olmuyor. Sol beke Adriano'yu koyarsınız Necip'i çıkartıp eğer risk almak isterseniz."

        22

        "En kötü kaybetmezsem Galatasaray'ın Sivas ve Rize deplasmanı var diyor. Ben de kalan 3 maçı alırım diye düşündü herhalde Beşiktaş."

        23

        "Beşiktaş'ın kadrosunu Fatih hoca beklemiyordu, Fatih Terim'in kadrosunu da Şenol hoca beklemiyordu."

        24

        "Sürprizi Oğuzhan ile yapabilirsin. Bu maça yavaş yavaş hazırlardım en azından. 6'da 6 ben nasıl yaptım bu maça gelene kadar? Karius formda, Vida, Atiba, Dorukhan, Ljajic, Burak hepsi formda."

        25

        "Futbol Türkiye'de hiç iyi yönetilmiyor. TFF olsun, MHK olsun, kurulları olsun hiçbir şekilde şeffaflıktan çok uzak neler dönüyor hiç bilmiyoruz. Biliyorum da kamuoyu bilmiyor. Hakemlerin kulübe göre bir algı oluşturdu."

        26

        "Galatasaray önemli bir kulüptür. Başakşehir'i şampiyon yapacaklar denildi? Niye? Cumhurbaşkanı'nın takımıymış. Ee Rizespor engel yaptı burada!"

        27

        "Bir tarafta lider değilim ama 'Benim genimde var, Mayıs'ta liderlik koltuğuna oturacağım' diyen bir teknik adam var."