Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Rıza Kocaoğlu kiloları geri aldı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Rıza Kocaoğlu, 'Çukur' dizisinde tanıştığı rol arkadaşı Hazal Subaşı ile ilişkisini noktalamıştı. Geçtiğimiz yıl Subaşı ile tatile çıkan ünlü oyuncu, bu yaz ise yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile Bitez'de denize girerken objektiflere yansıdı.

        2

        Kocaoğlu kısa bir süre serinledikten sonra şezlonguna doğru geçti. Geçtiğimiz sene göbekli fotoğrafı çok konuşulan Kocaoğlu, eski sevgilisi Hazal Subaşı ile detoksa girmiş ve 10 kilo vermişti. 5 ay önce Subaşı'dan ayrılan 41 yaşındaki oyuncunun aldığı kilolar ve göbeği dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "AYA BENZER GÖBEĞİM!"

        Kocaoğlu, basına yansıyan göbekli fotoğraflarından sonra Twitter hesabından esprili bir paylaşımda bulunarak, "Aya benzer göbeğime doğal olarak diyetteyim. Ah şu kaderi çözersem eğer bekle geliyorum. Çok öpüyom hepinizi." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        Getiğimiz yıl tatil dönüşü spora ağırlık veren oyuncu, karantinada aldığı kilolardan kurtulmuştu. Kocaoğlu, Aralık ayındaki görüntüsünü de Instagram hesabından paylaşmıştı.

        5

        "BİRBİRİMİZE SAYGI DUYARAK BİTİRDİK"

        Kocaoğlu, Hazal Subaşı ile biten ilişkisini şu sözlerle duyurmuştu:

        Dünyanın ve ülkemizin çok zor süreçlerden geçtiği, acı kayıplar verdiğimiz bu günlerde gündemi meşgul etmek istemesek de paylaşmak durumunda kaldık. Hazal Subaşı ile 2019 yılından beri devam eden ilişkimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Birbirimize karşı saygı duyarak verdiğimiz bu kararımıza siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızdan da aynı yaklaşımı bekliyoruz. Bu süreçte bize gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ