Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Boğa Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Kızgın ve Siyah Boğa Görmek Anlamı Nedir?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Güçlü ce kudretli hayvanlardan biri olan boğa, rüya sahipleri için de olumlu olarak ele alınır. Ancak rüyanı doğru yorumlanması için rüya sahibinin boğayı nasıl gördüğü, hangi durumda gördüğü ve boğanın rüyada ona zarar verip vermediği gibi detaylar önemli bir yere sahiptir. Gerçek hayatta tehlikeli bir hayvan olan boğanın rüyalar alemindeki tabirleri için tüm merak edilenleri yazımızda bulabilirsiniz.

        Rüyada Boğa Neye İşarettir?

        Rüyasında boğa gören kişiler, internet üzerinden rüyada boğa görmenin anlamı nedir? sorusunu araştırmaya devam ediyor. Rüyada boğa görmek, rüya sahibinin gerçek hayatta güç ve kudret istediğine işaret eder. Bunun yanı sıra hem özel hayatında hem de iş hayatında kontrolün kendisinde olmasını istemesine yorulur. Rüyada boğa görmek diğer bir taraftan rüya sahibinin istediği yönetici konumuna kavuşacağına ve bereketli kazançlar elde edeceğine işaret eder.

        REKLAM

        Rüyada Siyah Boğa Görmek

        Rüyada görülen boğaların rengi ve büyüklüğü farklı olabilir. Bu yüzden rüyada görülen siyah boğanın da anlamı ayrı bir şekilde araştırılır. Rüyada siyah boğa görmek kişiler için mal ve mülke işaret eder. Bu kişiler için ileriki dönemlerde para sıkıntısı yaşanmayacağı bir dönemin başlanacağına rivayet edilir.

        Rüyada Kızgın Boğa Görmek

        Kızgın boğanın rüyada görülmesi kişiler için olumsuz durumlara işaret eder. Rüyada kızgın boğanın görülmesi, rüya sahibinin başına bazı kötü durumların geleceğine yorulur. Bu olaylardan rüya sahibinin zarar göreceğine de işaret edilir. Aynı zamanda kızgın boğa kişiler için sıkıntılı bir sürecin başlangıcına delalettir.

        Rüyada Boğa Kovalaması

        Rüyada boğanın kovalaması kişilerin özel hayatındaki duygusal sorunlara işaret eder. Rüyasında boğa tarafından kovalanan kişinin aşk hayatında stres ve sıkıntıların meydana geleceğine ve kalp kırıklığı yaşayacağına işaret edilir. Rüyada boğa tarafından kovalanmak, rüya sahibi için üzüntülü bir sürecin başlayacağının habercisidir.

        REKLAM

        Rüyada Beyaz Boğa Görmek

        Beyaz renk rüyalarda genellikle hayra yorulur. Bu yüzden rüya tabircileri tarafından rüyada beyaz boğa görmek de kişi için hayırlıdır. Rüyada beyaz boğa gören kişinin fiziksel ya da duygusal bir hapis sürecinden kurtulacağına işaret edilir. Bunun yanı sıra rüyada beyaz boğa görmek hastalıklara şifa bulanacağına da delalettir. Rüya sahibinin ya da çevresindeki kişilerin var olan hastalıklarının son bulacağına ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet edilir.

        Rüyada Boğa Sürüsü Görmek

        Boğa sürüsü görmek oldukça olumsuz bir durumdur. Rüyada boğa sürüsünün görülmesi, rüya sahibinin hayatını devam ettirdiği şehirde olumsuzlukların meydana geleceğine işaret eder. Bunun yanı sıra boğa sürüsü yağmalamaya da işarettir. Bu yüzden rüya sahibi gelecek süreçte mal ve mülk kaybı yaşayabilir.

        Rüyada Boynuzlu Boğa Görmek

        Rüyada boynuzlu boğa görmek, rüya sahibi için hayırlı durumlara işaret eder. Rüya sahibinin iş hayatındaki güzel gelişmelere rivayet eden bu rüyada, kişinin işinde istediği bir pozisyona ulaşacağına yorulur. Rüyada boynuzlu boğa görmek aynı zamanda maddi kazancın da habercisidir. Bu rüya ile ilgili yapılan bir diğer yorum ise rüya sahibinin özel hayatında elde edeceği itibarı simgeler. Rüya sahibi çevresinde güvenilen, sözü dinlenen bir kanaat önderi konumuna gelebilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ