Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Dışkı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İnsan Dışkısı Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Dışkı Görmek

        Bu rüya kişinin günahkâr olmasına yorulmaktadır. Özellikle de rüya sahibinin haksız kazanç elde ettiğinin göstergesi olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Bunun yanı sıra yolundan saptığının da habercisi olan bir rüyadır.

        Ayrıca rüya sahibinin hayatında dürüst olmayan kişilerin bulunduğu şeklinde de yorumlanmaktadır. Genel olarak olumsuz bir şekilde yorumlanmaktadır ancak rüyada yer alan bazı detaylara bakıldığında farklı anlamlar çıkarıldığı da bilinmektedir. Bundan dolayı da rüya sahibinin rüyasının detaylarına dikkat etmesi gerekmektedir.

        Rüyada Kendi Dışkısını Görmek

        REKLAM

        Bir süredir öfkesini devam ettirmekte olan rüya sahibinin artık öfkesinden kurtulacağına işaret etmektedir. Aynı zamanda bu kişinin manevi anlamda huzura kavuşacağına da işaret etmekte olan bir rüyadır. Huzura kavuşmaya ve kötü enerjilerden arınmaya işaret etmekte olduğu bilinmektedir. Rüyada kendi dışkısını görmek her ne kadar olumsuz bir rüya gibi gözükse veya rahatsız etse de genel olarak hayırlı bir rüya olduğu gözlemlenmektedir.

        Rüyada Dışkı Yemek

        Rüya yorumcularına göre farklı şekillerde yorumlanmakta olan bir rüyadır. Bazı rüya yorumcularına göre bu rüyayı gören kişilerin bereketli ve bol kazançlı olacağı dile getirilmektedir. Kendini daha huzurlu hissedeceği ve hayatında güzel gelişmelerin olacağının habercisidir. Ancak rüya yorumcularından bazılarına göre ise bazı ufak sıkıntıların habercisi olabilmektedir. Genel anlamda bu rüyanın olumlu anlamlara geldiği gözlemlenmektedir. Özellikle de maddi anlamda güzel bir kazanç elde edileceğinin göstergesi olabilmektedir.

        Rüyada Dışkı Temizlemek

        Kişinin başarısının artacağına, ticaret hayatında büyük adımlar atacağına ve bununla birlikte gelirinin artacağına işaret etmekte olduğu bilinmektedir. Tüm dikkatleri üzerine çekeceğinin, inanarak ve azimle çalışacağının habercisi olan bir rüyadır. Genellikle olumlu anlamların çıkarılmakta olduğu bir rüya olarak kabul edilmektedir. Aynı zamanda kişinin yakın zamanda hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağının da habercisi olduğu bilinmektedir. Bundan dolayı da evliliğe bir adım atacağı biçiminde yorumlanmaktadır. Rüyada dışkı temizlemek genel olarak hayırlı kabul edilmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Dışkı Kokusu Duymak

        Rüyada bir kişinin dışkı kokusu duyması karamsarlıktan kurtulacağının ve sağlam adımlar atacağının habercisi olmaktadır. Aynı zamanda rüya sahibinin diğerlerine yardım edeceğinin ve hayırlı işler gerçekleştireceğinin habercisi olan bir rüyadır. Bunun yanı sıra kuruntuların ve hastalıkların son bulacağının da işaretçisi olan bir rüya olduğu bilinmektedir. Genel olarak hayırlı bir rüya olarak kabul edilmektedir ve her ne kadar olumsuz gibi gözükse de olumlu anlamları barındırmaktadır.

        Rüyada Başkasının Dışkısını Görmek

        Rüyayı gören kişinin çevresine saygısının bulunmadığının göstergesidir. Bencil bir tutum sergilemekte olan bir kimsenin habercisidir. Rüyayı gören kişinin yalnızca kendisi ile ilgilendiğinin ve diğer insanları umursamadığının habercisi olarak gözlemlenmektedir. Rüyada başkasının dışkısını görmek ayrıca bir uyarı niteliğindedir. Çünkü kişinin artık bencilliği bırakması gerektiğinin işareti olarak kabul edilmektedir. Eğer bu şekilde devam ederse ilerleyen dönemde yalnız kalacağını ve insanların ondan uzaklaşacağını söylemekte olan

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ