Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Eski Eşi Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Eski Eşi Görmek ve Konuşmak Anlamı Nedir?

        Rüyada Eski Eşini Görmek

        Rüyada eski eşini görmek, rüya tabircileri tarafından farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Hem olumlu hem de olumsuz anlam taşıyan bu rüya; huzur, mutluluk ve rahat bir yaşama işaret eder. Rüya sahibini çok yakın bir zamanda her şeyin yoluna gireceği bir dönemin beklediğine, aynı zamanda tüm korkularını geride bırakacağına delalet eder. Maddi ve manevi her şeyin yoluna girdiği bir hayatın yanı sıra yaşanan bir hastalık varsa bu hastalığın bir süre sonra geçeceği de rüya yorumcularının ortak görüşleri arasındadır. Eski eşi rüyada görmek, olumlu yorumlanan rüyalar arasındadır.

        Rüyada eski eşini görmek genel olarak şu şekillerde yorumlanır:

        REKLAM
        • Sağlıklı ve mutlu bir hayat
        • Maddi ve manevi rahatlık
        • Şanslı bir dönem
        • Korkulardan kurtulma
        • İki yüzlü bir ortak
        • Yeni bir iş hayatı
        • Başlanacak güzel bir proje
        • Aile içinde yaşanacak problemler

        Rüyada Eski Eşinin Eve Geldiğini Görmek

        Rüyada eski eşinin eve geldiğini görmek, uyarıcı rüyalardan biridir. Rüya sahibinin yaptığı hataları fark etmesi gerektiği ve bu durumu doğru bir şekilde telafi etmesi gerektiği konusuna işaret eder. Diğer yandan bir iş ile nitelendirilir. Kişinin istediği bir işe gireceğine ve iyi bir kazanç elde edeceğine delalet eden rüya, aynı zamanda rüya sahibinin evindeki huzur ve mutluluğun artacağının mesajıdır.

        Rüyada Eski Eşiyle Barıştığını Görmek

        Rüyada eski eşi görmenin olumsuz mesaj içeren yorumlarından biridir. Rüyada eski eşiyle barıştığını görmek, rüya sahibini uyaran bir mesaj içermektedir. Kişinin yaptığı hatalar ile nitelendirilen bu rüya, yapılan hatalardan ders almayan rüya sahibinin bu hataları bir kez daha yapacağının işaretidir. Sürekli yapılan hatalardan dolayı ailesini zor sokmaya delalet eder. Bazı rüya tabircileri ise bu rüyayı bir ortaklık ile ilişkilendirir. Rüya sahibinin iki yüzlü ve pek güvenilir olmayan bir kişi ile ortaklık kuracağını işaret ettiği için dikkatli davranılması gereken bir dönemi simgeler.

        Rüyada Eski Eşinin Evlendiğini Görmek

        Bu rüya çoğu zaman bilinçaltının bir yansımasıdır. Yaşanan ayrılıklar ve mutsuz bir dönemden geçmek, bu tarz rüyaların görülmesine sebep olabilir. Ancak diğer yandan rüya tabircileri tarafından bu zor dönemin bittiği ve yeni bir başlangıç ile güzel bir dönemin başladığı yorumu yapılır. Rüya sahibinin helal para kazanarak hayatına en iyi şekilde devam edeceğine delalet eder.

        Rüyada Eski Eşinin Ailesini Görmek

        Rüyada eski eşinin ailesini görmek, rüya sahibinin kendi ailesi ile alakalı bir takım olayların yaşanacağını simgeler. Yaşanan sıkıntılardan dolayı belli bir dönem zor günler geçirecek olan rüya sahibi, tüm bu sıkıntıları bir kenara bırakacak ve hayatına kaldığı yerden, en iyi şekilde devam etmeyi başaracaktır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ