Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Uçmak Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Havada Uçtuğumu Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Uçtuğunu Görmek

        Rüyada uçtuğunu görmek genel olarak rüya tabir eden alimler tarafından hayırlı kabul edilmektedir. Bu rüya, rüya sahibinin sevinç ve ferahlığına işaret eder. Aynı zamanda farklı alimler bu rüyayı gören kişinin kendisini mutlu edecek bir yolculuğa çıkacağını da belirtmiştir. Farklı bir yoruma göre, eğer rüya sahibi rüyasında yüksekten uçtuğunu gördüyse bu gerçek yaşamda da saygınlığının artacağına ve yükseleceğine işaret eder. Bir başka yoruma göre bu rüyanın sahibi hacca gidebilir. Özellikle uzun zamandır hac hayali kuran bir kişi bu rüyayı görmüşse bu rüya kesinlikle onun hacca gideceğine delalete eder. Rüyada uçtuğunu görmek, rüya sahibinin yaşamında art arda güzellikler olacağı anlamına da gelir. Fakat eğer rüyada uçarken kişi korkuyorsa, kendisine gelecek güzelliklere daha vakit olduğu anlaşılır. Bazı rüya tabir eden alimler bu rüyanın yüksekten ya da alçaktan uçmaya bağlı olarak anlamının değişebileceğini belirtmişlerdir.

        REKLAM

        Rüyada Kuşun Uçtuğunu Görmek

        Rüyada kuşun uçtuğunu görmek, rüyayı gören kişinin yakın zamanda isteklerine kavuşacağı anlamına gelir. Genellikle bu isteklerin çalışma yaşamı ile ilgisi olduğu düşünülmektedir. Rüya sahibi çalışma yaşamında kısa zamanda önemli başarılar elde edip uzun zamandır harcadığı çabaların karşılığını almaya başlar. Eğer rüyayı gören kişi evli değilse farklı bir yoruma göre evlenecektir.

        Rüyada Muhabbet Kuşunun Uçtuğunu Görmek

        Rüyada muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek, rüyayı gören kişinin eline geçmiş olan bir fırsatın farkında olmadığına işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi bu fırsatın farkında varırsa zorlukları aşarak rahata ulaşacaktır. Bir başka yoruma göre de bu rüya, rüyayı gören kişinin yeni bir işe başlayacağı anlamına da gelir.

        REKLAM

        Rüyada Havada Uçtuğunu Görmek

        Rüyada hava uçtuğunu görmek, kısa zamanda önemli başılar elde edileceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi özellikle çalışma yaşamında önemli başarılar elde eder. Farklı bir yoruma göre de rüyayı gören kişiye yakın zamanda güzel bir haber gelir.

        Rüyada Uçakta Uçtuğunu Görmek

        Rüyada uçakta uçtuğunu görmek, rüyayı gören kişinin kısa zaman içinde ani bir yolculuğa çıkacağına işaret eder. Bu yolculuk rüya sahibi için keyifli vakit geçirmesini sağlayacaktır. Bir başka yoruma göre eğer uçak bulutlara doğru uçuyorsa bu rüya, rüyayı gören kişinin ekonomik kayba uğrayacağına işaret eder.

        Rüyada Uçağın Uçtuğunu Görmek

        Rüyada uçağın uçtuğunu görmek maddi zarara işarettir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ