Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Şahsiyet konusu nedir? Şahsiyet ne zaman, nerede çekildi? İşte Şahsiyet oyuncu kadrosu

        Usta oyuncu kadrosu ve soluksuz izlenecek sürükleyici hikayesi ile fırtınalar estiren dizi 'Şahsiyet'in nefes kesen ilk bölüm bu akşam izleyiciyle buluşuyor. İşte dizinin konusu ve oyuncu kadrosu...

        ŞAHSİYET KONUSU NEDİR?

        47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Haluk Bilginer'e 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü getiren ve tüm dünyanın dikkatini çeken dizi 'Şahsiyet', 65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agâh Beyoğlu (Haluk Bilginer) ile cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra'nın (Cansu Dere) beklenmedik şekilde kesişen yollarını nefes kesen bir dille anlatıyor. Birçok ilke imza atan ve her bölümüyle büyük ses getiren dizi, dijital platform yayınının ardından TV'de ilk kez Show TV ekranlarında fırtınalar estirecek. Heyecan dolu tanıtım izleyiciyi şimdiden soluksuz izlenecek bir serüvenin içine çekiyor.

        REKLAM

        ŞAHSİYET OYUNCULARI KİMLER?

        Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı, başrollerini ise Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden değerli oyuncuların paylaştığı 'Şahsiyet' sıra dışı hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

        'Şahsiyet' 29 Haziran Salı saat 23.15'te TV'de ilk kez Show TV'de...

        İşte Şahsiyet'in Tanıtımı;

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ