Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'nın Hendek ilçesi D100 kara yolunda otomobil ile servis minibüsünün çarpışması neticesinde iki kişi yaralandı, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.
        D100 kara yolu Adapazarı istikametine seyir halinde olan F.Ş. idaresindeki 54 S 0357 plakalı servis minibüsü ise 54 KG 999 plakalı otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada servis şoförü F.Ş. ve otomobilde yolcu olarak bulunan E.A. yaralanırken otomobilin sürücüsü olay yerinden kaçtı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında yaralılar hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, kaza sonrasında kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler