Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Salma Hayek yaşadığı zorlu süreci anlattı: Evimde ölmeyi tercih ederim! - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, Variety Dergisi'ne konuştu. Eşi Francois Henri Pinault ve 13 yaşındaki kızı Valentina ile vaktinin büyük bölümünü Londra'da geçiren Hayek, pandeminin ilk döneminde koronavirüse yakalandığını açıkladı.

        2

        "EVİMDE ÖLMEYİ TERCİH EDERİM"

        Oyuncu, kelimenin tam anlamıyla ölümden döndüğünü anlattı. Salma Hayek, Londra'daki evinde tedavi gördüğünü ve durumu giderek kötüleşince doktorunun kendisini hastaneye götürmek için yalvardığını açıkladı.

        Hayek, doktorlarına, "Evimde ölmeyi tercih ederim" dediğini de sözlerine ekledi.

        3

        OKSİJEN DESTEĞİ ALDI

        Tedavisi sırasında oksijen desteği alan ünlü isim, yedi hafta boyunca evinin bir odasında izole halde kaldığını ifade etti.

        Salma Hayek, her ne kadar koronavirüsü atlatmış olsa da uzun süreli etkilerini hala yaşadığını, hastalığın yarattığı bitkinliğin henüz tamamen ortadan kalkmadığını belirtti.

        4

        Hayek, koronavirüsü atlattıktan sonra görev aldığı ilk projenin, başrollerini Lady Gaga ve Adam Driver'ın paylaştığı "House of Gucci" adlı film olduğunu da açıkladı.

        5

        "ARTIK BIKTIM!"

        Salma Hayek, geçtiğimiz kasım ayında koronavirüs testi yaptırırken çekilen bir videosunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Hayek, gönderisinde birkaç kez test yaptırdığını, "Bunu yaptım, artık bıktım!" sözleriyle belirtmişti.

        6

        "EŞİNLE PARA İÇİN EVLENDİN" SÖZLERİNE YANIT

        Geçtiğimiz aylarda iş insanı eşi François-Henri Pinault ile evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulunan Hayek, aktör Dax Shephard'ın sunduğu Armchair Expert podcast'ine konuk olmuştu.

        Ünlü oyuncu, Shephard'ın "Eşinle ilgili kısa bir şey söyleyebilir miyim? Ne kadar hoş, eğlenceli, cömert, sıcak bir adam yahu... Dürüst olacağım; onun kim olduğunu bilmiyordum. Tek duyduğum veya bir haber başlığında okuduğum şey gayet zengin bir adamla evlendiğindi. Belki de bu yüzden evlendiğin iddia ediliyor" sözleri üzerine şu yanıtı vermişti:

        Yani sorun şu; Fotoğraflarda onun içindeki büyüyü tahmin edemiyorsunuz bile. Beni çok daha iyi biri yaptı, iyi ve sağlıklı biçimde gelişmemi sağladı. Biliyorsun, onunla evlendiğimde herkes 'Ah, bu anlaşmalı bir evlilik, parası için evlendi' demişti. Ben de 'Aman, neyse ne sürtükler!' dedim. İstediğinizi düşünün... Birlikte 15 yıl geçirdik, sevgimiz güçlü. Bir kere bile alınmadım, 'Aman, neyse ne!' diye düşünüyorum.

        7

        "BUNLARIN HEPSİ ÖN YARGI"

        Salma Hayek, ayrıca zengin erkeklere yapılan ayrımcılık konusuna da değinerek "Biri zengin olduğu için hemen iyi biri olmayabileceği, materyalist, değerleri olmayan, hatta aptal veya bu zenginliği hak etmeyen biri olabileceği ya da çok para sahibi olabilmek için yanlış şeyler yapmış olduğu düşünülür. Bunların hepsi ön yargı ve bu arada ben de bunları duydum" demişti.

        8

        2009 YILINDA EVLENDİ

        Birçok yapımda rol alan oyuncu, 2009 yılında iş insanı Francois-Henri Pinault ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin, Valentina Paloma adında bir kızları bulunuyor.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ