Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Shkendija Teknik Direktörü Jeton Bekjiri, Samsunspor karşısında 40’lık bir mağlubiyeti beklemediklerini ve elendikleri için üzgün olduklarını söyledi.
        UEFA Konferans Ligi son 16 playoff rövanş maçında Shkendija deplasmanda Samsunspor'a 40 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Shkendija Teknik Direktörü Jeton Bekjiri, Avrupa kupalarından elendikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Samsunspor’u tebrik ederim. Yediğimiz ilk golden sonra moralimiz bozuldu. Bence biz baya iyi oynadık, özellikle ilk yarıda iyi oynadık. Ben böyle bir sonuç beklemiyordum. Penaltıdan sonra ister istemez takımın morali düştü. Tabii ki bu sonuç bizim için iyi olmadı. Oyuncularımı tebrik ederim. Bizim için bu maç yeni bir deneyimdi. Bundan sonra kendi ligimizde elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Ben inanıyorum ki bundan sonra kendi ligimizde iyi sonuçlar bizi beklemektedir. Bu aşamada olmak gurur vericiydi. Samsunspor bizim için ciddi bir rakipti. Yenilenerek buradan ayrılıyoruz. Bundan güzel ders çıkartacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler