Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Asarcık ilçesinde yatılı bölge ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, okul bahçesine çadır kurarak kamp yaptı.

        Farklılaştırılmış eğitim çalışmaları kapsamında kamp sporu eğitimi alan öğrenciler, kiralanan çadırları öğretmenleriyle okullarının arka bahçesine kurdu.

        Yakılan ateşin başında şarkılar söyleyen ve oyunlar oynayan öğrenciler, bir gece çadırda kalacaklar.

        Öğrencilerin, Amasya'daki Boraboy Gölü Tabiat Parkı'nda yapacakları 2 gecelik kampın hazırlıkları kapsamında okul bahçesinde prova yaptıkları bildirildi.

        Yatılı bölge ortaokulunda 11 yıldır görev yapan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Müjdat Gökmen, "İlçemizde, sosyal anlamda etkinlikler az yapılmakta ve ulaşılması da oldukça zor. Öğrencilerimizle bu tür etkinlikler yaparak onların becerilerini geliştirmek ve hayata hazırlanmaları konusunda destekte bulunmak istiyorum. Geçmiş eğitim dönemlerinde de kayak ve bisikletli doğa turu gibi etkinlikleri gerçekleştirerek öğrencilerimize faydalı olmak için çaba sarf ettik" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler