Samsun'da çatıda mahsur kalan kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti
Samsun'un Havza ilçesinde bir evin çatısında mahsur kalan kedi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.
Samsun'un Havza ilçesinde bir evin çatısında mahsur kalan kedi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.
Bir kedinin Yeni Mahalle Hastane Sokak'ta bulunan iki katlı bir evin çatısında iki gündür mahsur kaldığı ihbarı üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Grup Amirliği ekipleri bölgeye sevk edildi.
Olay yerine giden itfaiye ekipleri, kediyi bulunduğu yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Merdiven uzatarak çatıya ulaşan itfaiye ekipleri, kediyi bulunduğu yerden kurtardı.
Mahsur kaldığı yerden kurtulan kedi sokakta gözden kayboldu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.