Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali LEYLAK/ ŞANLIURFA, (DHA)- SURİYE'nin Ayn el-Arab kentinden terör örgütü PKK/YPG'nin talimatıyla eylem için Şanlıurfa'ya gelen terörist, 2 iş birlikçisi ile yakalanarak tutuklandı. 

        İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Suriye'nin Ayn el-Arab kentinden PKK/YPG'li teröristin Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalıştığını tespit etti. Yapılan çalışma sonunda terörist ve sınırdan yasa dışı geçişini sağlayan 2 iş birlikçisi yakalandı. Gözaltına alınan, ifadesinde Şanlıurfa'da bombalı eylem yapma talimatı aldığını söyleyen ve ismi açıklanmayan terörist ile yardım eden 2 kişi, adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.DHA-Güvenlik Türkiye-Şanlıurfa Ali LEYLAK

        2022-12-27 16:31:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler