Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bir su kuyusuna ait güneş enerjisi panelleri kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.

        Olay, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı kırsak Budaklı mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre bölgede yoğun sisin etkili olmasını fırsat bilen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından dere yatağına yakın bir yerde bulunan su kuyusuna ait 20 güneş enerjisi paneli çalındı. Olayı hava durumu nedeniyle günler sonra fark eden çiftçi Abdullah Y. Durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, güneş enerjisi panellerini çalan şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Abdullah Y. bu olayların tekrarlanmaması için bölge çiftçilerinin dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunarak, her gün su kuyularının ve güneş enerjisi panellerinin kontrol edilmesi gerektiğini ve güvenlik kamerası takılması gerektiğini belirtti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler