Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Sayan: Çağlar'ın (Ökten) işi kolaylaştı! - Magazin Haberi
        1

        İlk evliliğini 1987 yılında yapan, son eşi Onur Şan'dan 2010'da boşanan bir çocuk annesi Seda Sayan, şarkıcı Çağlar Ökten’le ilişkisini resmiyete dökmeye hazırlanıyor. 7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenecek olan 59 yaşındaki sanatçı, önceki gün bir mücevher fuarındaydı.

        2

        "ÇAĞLAR'IN İŞİ KOLAYLAŞTI!"

        Sayan, "Tam nikaha doğru çok doğru bir adresteyim. Çağlar'ın işi kolaylaştı" sözleriyle espri yaptı.

        Sayan, "Çağlar evlilik teklifi yüzüğü olarak tam tur bir yüzük aldı. Onun dışında ben takılarımı kendim alıyorum. Ben senelerin Seda'sıyım bende olmayacakta böyle görkemli yüzükler kimde olacak." dedi.

        3

        "GELİNLİĞİM SADE VE ABARTISIZ OLACAK"

        Düğünüyle ilgili detay veren Sayan, "Nikahımızı Prag Büyükelçimiz Egemen Bağış kıyacak. Şahitler hakkında detay vermek istemiyorum. Nikah sonrası bir yemek tertip etmeyi düşünüyoruz sadece. Gelinliğim sade ve abartısız olacak" ifadelerini kullandı.

        4

        "ARTIK VOKALİSTLİĞİMİ YAPMAYACAK"

        Çağlar Ökten'in artık vokalistliğini yapmayacağını da açıklayan sanatçı, "Çağlar vokalistliğimi yapıyordu ama artık yapmayacak. Tek başına sahneye çıkacak" şeklinde konuştu.

        5

        ORTALIĞI KARIŞTIRAN İDDİA!

        Magazin dünyasında son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Çağlar Ökten hakkında şoke eden iddialar ortaya atılmıştı.

        6


        İddialara göre; Ökten'in üç ay öncesine kadar Lara Şehiroğlu'yla dört yıldır devam eden ve evlilik planları yaptığı bir ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Sayan, vokalistliğini yapan Çağlar Ökten'e bir vaatte bulundu. Çağlar Ökten de evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara'dan bir gecede ayrıldı. Çağlar Ökten 14 Şubat’ta Seda Sayan’a evlilik teklifi edince, Şehiroğlu bütün fotoğrafları Instagram hesabından hızlıca sildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ