Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Selena Gomez, eski sevgilisi Justin Bieber'ın eşi Hailey Baldwin ile gündem olan pozu hakkında ilk kez konuştu - Magazin haberleri
        1

        Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile 2018'de evlenen model Hailey Baldwin, eşinin eski aşkı Selena Gomez ile geçtiğimiz ay düzenlenen Academy Museum of Motion Pictures galasında yanak yanağa objektif karşısında poz vermişti.

        Kamera karşısında samimi görüntüler sergileyen ikilinin o anları, sosyal medyada gündem olmuştu.

        2

        "ÖNEMSİZ"

        Gomez, eski sevgilisinin eşiyle çekilen fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu. Gomez, Vulture'a verdiği röportajda sosyal medyada adeta viral olan fotoğrafın 'önemsiz' olduğunu savundu.

        Gomez'e, "Hailey Biber ile poz vermenin hikayesi neydi? Halka açık bir şekilde 'Hayatımıza devam ediyoruz' mesajı vermenizin çok güçlü bir şey olduğunu düşündüm" sorusu yöneltildi.

        3

        30 yaşındaki şarkıcı, "Teşekkür ederim. Bu fotoğraf önemli bir şey değil" demekle yetindi.

        4

        EŞİNİN ESKİ SEVGİLİSİ HAKKINDA KONUŞMUŞTU

        Öte yandan Justin Bieber ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü model, daha önce konuk olduğu "Call Her Daddy" adlı podcast'te eşinin eski sevgilisi Selena Gomez hakkında konuşmuştu.

        Baldwin, Alexander Cooper'ın "Bu denli ünlü biriyle evlenmek seni nasıl etkiledi?" sorusuna "Nereden başlasam ki?" diye başlayan ünlü modele, eşinin daha önce Gomez ile ilişkisi hatırlatılmıştı.

        5

        "JUSTIN'İ ÇALDIN' DEDİLER"

        Hailey Baldwin, yayınlanan fragmanda kendisine "Justin ile romantik olarak ilişkin Gomez ile aynı dönemde mi başladı?" şeklindeki sorunun yöneltilmesinin ardından "Bunun hakkında daha önce hiç konuşmadım. ‘Justin’i çaldın’ gibi nefret ifadelerini çok duydum" diye konuşmuştu.

        6

        "ORTADA BİR GERÇEK VAR"

        Hailey Baldwin, daha sonra sözlerine "Herkesinin bildikleri bir yana, ortada bir gerçek var" diye devam etmişti.

        New York Post'ta yer alan habere göre; Justin ile evlendikten sonra Selena ile konuştuğunu açıklayan Hailey, Gomez'in kendisine 'hiçbir şey borçlu olmadığını' da belirterek şöyle demişti:

        İkimiz de kimseye saygıdan başka bir şey borçlu değiliz. Selena'ya çok saygı duyuyorum ve aramızda herhangi bir konuda bir beklenti olmadığını düşünüyorum. Etrafımızdaki herkes neler olduğunu biliyor ve aramızda bir sorun yok. Tüm bunlardan netlik ve saygıyla uzaklaşabiliriz. Bu bana huzur verdi.

        Fotoğraflar: Reuters, AP, Instagram.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ