Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seren Serengil'in annesi, ambulans uçakla İstanbul'a getirildi

        Seren Serengil'in annesi Nevin Teoman, 14 Kasım'da kalçasını kırdı. Durumu ağırlaşan Teoman, dün yoğun bakıma alındı. Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Annemi yoğun bakıma kaldırdık. Dualarınızı bekliyorum" dedi.

        Seren Serengil, ardından; "Sayın Sağlık Bakanım, annemi kaybetme riskiyle karşı karşıyayım. Düşüp kalçasını kırdı, şimdi de kalp krizi tehdidiyle ve ciğerlerine su birikmesi nedeniyle yoğun bakıma alındı. Bulunduğumuz hastanede kalp ile ilgili yoğun bakım ve anjiyo ünitesi yok. İstanbul’a götürmem gerekiyor. Lütfen bana bir ambulans uçak gönderiniz; ücretini ödeyeceğim, ama lütfen yardım edin" ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Sağlık Bakanlığı, Serengil'in çağrısına karşılık, Nevin Teoman'ın Fethiye'de tedavi gördüğü hastaneye ambulans uçak gönderdi. İstanbul'a getirilen olan Teoman'ın tedavisine burada devam edilecek.

        Seren Serengil, bir sonraki paylaşımında Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'na teşekkür etti.

        Serengil, ardından havalimanında paylaştığı videoda ise; "Birkaç gün önce maalesef annem düşüp kalçasını kırdı. Sonrasında yoğun bakıma kaldırıldı ve ameliyat oldu. İki gün iyi seyretti ama üçüncü gün şiddetli kusmayla küçük bir kalp krizi geçirdi. Böbrek değerleri çok yüksek, kalp değerleri çok yüksek. Bütün vücut enfeksiyon altında. Dualarınızı bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ