Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serkan Aydın ve Buğrahan Denizoğlu’na, Karadeniz müziğinden destek

        İstanbul’da sokakta, vapurda şarkı söyleyerek sıra dışı performanslarıyla kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaşan Serkan ve Buğrahan, ilk albümleri “İki İnsan Tek Yürek” ile müzikseverlerle buluştu.

        Karadeniz müziğine eşsiz bir soluk getiren genç yetenekler, güçlü ve samimi yorumu ile iyi bir çıkış yakaladıkları YouTube’daki başarılarını albümle taçlandırdı.

        USTA İSİMLER DESTEK VERDİ

        Resul Dindar, Niyazi Koyuncu, Selçuk Balcı ve Grup İmera gibi Karadeniz müziğinin birbirinden usta isimleri albümün her aşamasında genç müzisyenlere destek verdi. “Diyemem Halumi” adlı eserde Selçuk Balcı ile “Senelerin Hatrına” adlı eserde ise İmera’nın solisti Hüseyin Ulusan ile düet yapan ikilinin, çıkış parçası “Aykırı Yollarına” daha şimdiden sosyal medyayı kasıp kavurdu.

        Küçük yaşlarda kemençe çalarak müzik yapmaya başlayan Serkan Aydın ve gitarıyla herkesi kendine hayran bırakan Buğrahan Denizoğlu’nun ilk stüdyo çalışması “İki İnsan Tek Yürek”, toplamda 12 eserden oluşuyor. Albümde yer alan “Cümle Alem” isimli şarkı, remix versiyonu ile yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ