Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serkay Tütüncü'den sevgilisi İlayda Alişan'a: Ne güzelsin be! - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü'nün aşkı tam gaz devam ediyor. Bodrum'da tatil yapan Alişan, önceki gün çekildiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

        2

        TATİL POZU

        Kısa bir süre önce meslektaşı Serkay Tütüncü ile aşk yaşadığını ilan eden 25 yaşındaki oyuncu, bikinisiyle kayalıkların üzerinde verdiği bu pozu yayınladı. Sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmayan Tütüncü de İlayda Alişan'a, "Ne güzelsin be!" yorumunu yaptı.

        3

        TELEFONUNU ELİNDEN DÜŞÜRMEDİ

        Öte yandan Alişan, geçtiğimiz günlerde Yalıkavak'taki bir plajda objektiflere takılmıştı.

        Denize girmemeyi tercih eden oyuncu, bir an olsun telefonunu elinden düşürmemişti.

        4

        AŞIKLARDAN İLK FOTOĞRAF

        Geçtiğimiz ay final yapan 'Masumiyet' dizisinde birlikte rol alan Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan'ın set aşkı gerçek olmuştu. Alişan, Tütüncü ile karesini kalp emojisi ile yayınlamıştı.

        5

        Serkay Tütüncü de İlayda Alişan ile birlikte çekildiği bu fotoğrafını paylaşmıştı. İkilinin kareleri, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi görmüştü.

        6

        "BU SÖYLENTİLER BENİ YIPRATIYOR!"

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda Serkay Tüncü ile hakkında çıkan aşk dedikodularına tepki gösteren İlayda Şahin, "İddialar yalan! Uzun zamandır hayatımda kimse yok. Bu söylentiler beni yıpratıyor! Üzülüyorum... Aşka değil, kariyerime odaklandım." demişti.