Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Shakira'ya 8 yıl hapis cezası talebi! - Magazin haberleri
        1

        İspanya'da savcılar ünlü şarkıcı Shakira hakkında vergi kaçırdığı gerekçesiyle 8 yıldan fazla hapis cezası talep etti.

        2

        AA'nın La Prensa Latina'dan aktardığına göre; İspanyol savcılar, Kolombiyalı şarkıcının 2012-2014 yıllarında 14,5 milyon euro tutarında vergi kaçırdığı iddiasıyla 8 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılabileceğini söyledi.

        3

        23 MİLYON EURODAN FAZLA PARA CEZASI!

        Shakira'nın vergi kaçırma davasında uzlaşmayı reddetmesinin ardından, görülecek duruşmada savcının hapis cezasının yanı sıra 23 milyon eurodan fazla para cezası isteyeceği bildirildi.

        4

        6 FARKLI SUÇLAMA!

        Shakira, dün uzlaşmaya gitmek yerine suçsuzluğunu kanıtlamak için mahkemeye çıkma kararını duyurmuştu.

        Barselona Mahkemesi, mayısta, İspanya'da ikamet ettiği 2012-2014 yıllarında elde ettiği geliri vergi cenneti ülkelerde gizleyerek, 14,5 milyon euro vergi kaçırmakla suçlanan Shakira'nın itirazlarını reddederek hakkında 6 farklı suçlamayla yargılanmasına karar vermişti.

        5

        İki çocuk sahibi olduğu Barselonalı futbolcu Gerard Pique ile birlikte yaşayan Shakira, kısa bir süre önce 11 yıllık ilişkisini bitirmişti.

        NELER YAŞANMIŞTI?

        Geçtiğimiz haftalarda Barcelona'nın İspanyol yıldızı Gerard Pique ve 2010 yılından beri aşk yaşadığı Shakira, "ihanet" iddiasıyla yollarını ayırmıştı.

        Kolombiyalı şarkıcının, sevgilisini suçüstü yakaladığı, Pique'nin ise, "Ben masumum!" diyerek, kendisini savunduğu belirtilmişti.

        6

        DEDEKTİF TUTMUŞ!

        45 yaşındaki şarkıcının, eski hayat arkadaşı Pique'yi gözetlemek için ilginç bir yola başvurduğu ileri sürülmüştü. Shakira'nın, Gerard Pique'nin gece hayatını takip etmesi için birkaç dedektif tuttuğu ancak casusların ünlü yıldıza ihanet ettiği iddia edilmişti.

        7

        "BİLGİ SIZDIRILDI"

        İspanyol basınına göre; Pique'nin iddia edilen sadakatsizliği hakkında medyaya bilgi sızdırıldığı da öne sürülmüştü. Shakira cephesinden geçtiğimiz günlerde resmi bir açıklamayı yayınlansa da son bilgilere göre; çift arasında normalde bir fikir birliği olmayacaktı.

        BİR ARAYA GELECEKLER

        Pique'nin kamuoyundaki imajını zedelediği için eski eşinin çevresinden rahatsız olduğu ve ikilinin aralarındaki gerilimi azaltmak için yakın zamanda bir araya geleceği konuşuluyordu.

        8

        ÇOCUKLARININ ETKİLENMESİNİ İSTEMİYORLAR

        Yaşananlardan dolayı iki çocuğunun da etkilenmesini istemeyen Shakira'nın İspanya'dan ayrılıp, Miami'de yeni bir hayat kurmayı planladığı öğrenilmişti.

        9

        "PİŞMANIZ"

        Shakira'nın iletişim ajansı, Gerard Pique'nin de onayını alarak, ayrılık açıklaması yayınlamıştı.

        Söz konusu paylaşımda, "Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı pişmanız. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz." ifadeleri kullanılmıştı.

        10

        "ARTIK KONUŞMAK İSTİYORUM!"

        Ayrıca sosyal medyada ünlü futbolcunun Shakira'yı aldattığı kişinin takım arkadaşı Gavi'nin annesi olduğu ileri sürülmüştü. Ancak kısa süre sonra bu söylentilerin doğru olmadığı ortaya çıkmıştı.

        Çiftin olaylı ayrılığı sonrası Brezilyalı model Suzy Cortez'den de çarpıcı itiraflar gelmişti.

        El Diario NY'a konuşan Cortez, "Bu zamana kadar Shakira'ya saygımdan ötürü sustum ama artık konuşmak istiyorum. Pique, bana mesaj atan birçok Barcelona futbolcusundan biriydi." demişti.

        11

        "SHAKIRA YAŞANANLARI HAK ETMEDİ"

        Suzy Cortez, "Shakira bu yaşananları hak etmedi. Brezilya'ya döndüğümde bana Avrupa'ya ne zaman döneceğimi soran mesajlar atıyordu." şeklinde konuşmuştu.

        "ATTIĞI MESAJLARI HER GÜN SİLİYORDU"

        Cortez, son olarak, "Attığı mesajları her gün siliyordu. Messi'nin formasını giydiğim çıplak fotoğraflarımı kıskandığını söylüyordu." ifadelerini kullanmıştı.

        12

        ŞAŞIRTAN HAMLE

        Ünlü şarkıcı, 'ihanet' söylentilerinin ardından oyuncu Chris Evans'ı Instagram'da takibe almıştı. Evans da Shakira'nın takibine vakit kaybetmeden karşılık verince 'aşk' dedikoduları hızla yayılmaya başlamıştı. Ancak dünyaca ünlü şarkıcı, Evans sonrası da durmamış ve birçok erkek ünlüyü takip etmişti.

        Fotoğraflar: AA, AP, Reuters, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ