Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sıla'dan kötü haber! Sosyal medyadan duyurdu - Magazin haberleri
        1

        Koronavirüs vakalarındaki artış sürüyor. Virüs, televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden de pek çok kişiye de bulaştı. Ajda Pekkan'ın ardından bu kez de Sıla virüse yakalandı.

        2

        KONSERLERİ ERTELENDİ

        Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla konserlerini ertelediğini duyurdu.

        3

        Sıla, şunları söyledi:

        Herkese selamlar... Biraz moral bozukluğuyla yazıyorum size. Dün yaptırdığım Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Hastalıktan dipçik gibi kalkarım da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu konserimizi erteleyecek olmak beni gerçekten üzdü. Üç senelik ayrılığın ardından iple çekiyor, heyecanla bekliyorduk. Kavuşmamız ekim ayına kısmetmiş. Her şerde bir hayır vardır diyerek...

        Yeni tarihlerimiz;

        5 Ekim, 6 Ekim ve 25 Ekim olacak. Biletlerinizi yeni tarihlerle değiştirebilirsiniz. Kendinize çok dikkat edin. Virüs kol geziyor, vakalar tavan... Çok sevgiler.

        4

        AŞKLARINI BU SÖZLERLE İLAN ETMİŞLERDİ

        Öte yandan bir süredir aşk iddiaları karşısında sessiz kalan Sıla ile İlker Kaleli, Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerini ilan etmişti.

        Kaleli, sevgilisiyle fotoğrafını, "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..." notuyla paylaşmıştı.

        5

        "CANIMIN CANI"

        Sıla ise yayınladığı bu karede, "Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet... Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        2020'DE EVLENMİŞTİ

        Sıla, Ahmet Kural'dan ayrıldıktan sonra şef Hazer Amani ile 2020'de nikah masasına oturmuştu. Ancak ünlü şarkıcının evliliği çok uzun sürmemiş ve boşanmıştı.

        7

        İkili, ayrılık haberlerini de sosyal medyadan duyurmuştu:

        Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir. Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ