Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Simay Barlas ile Soner Korkmaz çifti Bodrum'da! - Son dakika Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; SHOW TV'nin sevilen dizisi 'Aziz'de 'Efnan' karakterini canlandıran oyuncu Simay Barlas (23), geçtiğimiz yıl eylül ayında aşk yaşamaya başladığı basketbolcu sevgilisi Soner Korkmaz ile sezonu açtı.

        2

        Geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini ilan eden çift, soluğu Bodrum'da aldı. Mutlu ilişkilerini sürdüren ikili, önceki gün Yalıkavak'taki bir plajda görüntülendi.

        3

        Sevgilisinin basketbol sezonunu bitirmesiyle birlikte tatile çıkan ünlü oyuncunun keyfi bir hayli yerindeydi.

        4

        Denize girerek eğlenceli anlar yaşayan çiftin, birbirlerine aşk dolu bakışları ise dikkatlerden kaçmadı.

        5

        Bir an olsun birbirlerinden gözlerini ayırmayan genç aşıklar, uzun bir süre denizde vakit geçirdikten sonra şezlonga uzanarak güneşlendi.

        6

        "GÜZELLİK TAVIRLA İLGİLİ"

        Öte yandan ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda hakkında bilinmeyenleri de anlatmıştı.

        "Bir kadın ne yaparsa güzel olur veya görünür?" sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu, "Güzelliğin fiziksel özelliklerle değil tavırla ilgili olduğunu düşünüyorum. İçten gelenin dışa yansıdığının ve iyi niyetin, güzel kalbin fiziksel özelliklerden daha değerli olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuşmuştu.

        7

        "DÜNYAM!"

        Simay Barlas, yeni yılı da sevgilisiyle Paris'te karşılamıştı. Aşıklar, Paris'in en güzel caddesi olarak gösterilen Şanzelize Bulvarı'nda el ele objektif karşısına geçmişti.

        O anları da takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, gönderisine İtalyanca, "Benim dünyam..." notunu düşmüştü.

        8

        İBRAHİM TATLISES'TEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

        Ayrıca İbrahim Tatlıses de 'Aziz' hayranı çıkmıştı. Ünlü türkücü, başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış'ın rol aldığı diziyle ilgili duygularını dile getirmişti.

        Dizi ekibini yürekten alkışladığını dile getiren Tatlıses, 'Efnan' karakterine hayat veren Simay Barlas'a övgüler de yağdırmıştı.

        9

        "RİCAMDIR; DİĞER KADIN OYUNCULAR ÖRNEK ALSIN"

        Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

        Vay benim 'Aziz' kardeşim! Bitirdin beni be, bitirdin... Arkadaş, bütün diğer dizilerde oynayan kadın oyunculardan ricamdır; 'Aziz'de oynayan 'Efnan' kızımı örnek alsınlar. Oralarıyla, buralarıyla oynamasınlar. Bakın yüzüne, neredeyse makyaj bile yok, tertemiz duru bir yüze sahip. İnşallah 'Efnan' kızım başkalarının lafına uymaz, estetik yaptırmaz. Böyle sade ve temiz kalır. Bütün ekibi yürekten tebrik ediyor ve alkışlıyorum.

        10

        SİMAY BARLAS HAKKINDA

        Simay Barlas, 5 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nden mezun olan Barlas, ilk oyunculuk tecrübesini, 2014 yılında başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı 'Paramparça' dizisinde canlandırdığı 'Öykü' karakteri ile yaşadı.

        11

        Barlas, ardından 2017 yılında 'Adı Efsane' isimli dizide 'Naz', 2016 yılında 'Hayat Bazen Tatlıdır'da 'Gözde' ve 'Zalim İstanbul'da ise 'Damla' karakterlerine hayat verdi.

        Simay Barlas, ardından 'Bir Annenin Günahı' isimli dizide 'Yağmur' ve son olarak Show TV'de yayınlanan 'Aziz'de 'Efnan' karakterini canlandırıyor.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ