Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Simge Sağın'dan Mustafa Sandal açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre, Simge, yeni şarkısı “Öpücem”in müzik listelerinde birinci sıraya yerleşmesini partiyle kutladı.

        2

        Karaköy'de bir mekanda düzenlenen “öpücük” konseptli partiye müzik dünyasından birçok ünlü katıldı.

        3

        Parti başlamadan önce soruları yanıtlayan şarkıcı, adının Mustafa Sandal’la aşk dedikodularına karışması hakkında şunları söyledi:

        4

        “Mustafa ile aşk yaşıyor olsam şu an yanımda, kolumda olurdu. Kendisiyle daha geçen gün tanıştık, bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum.”

        5

        Mustafa Sandal, Simge'nin yeni klibi 'Öpücem'i sosyal medya hesabından kalp emojisiyle ve 'Aç koynunu geliyorum' sözleriyle paylaşması üzerine, iki şarkıcı arasında yeni bir ilişki başladığına yorumlanmıştı.

        6

        Simge, menajeri ile yaptığı açıklamada, "Mustafa Sandal ile Simge arasında aşk yaşandığı iddiasıyla paylaşılan haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır" açıklamasını yaparak iddiaları yalanlamıştı.

        7

        Ancak Simge ile Mustafa Sandal ikilisinin eş zamanlı Göcek’ten fotoğraf paylaşmaları aşk iddialarını yeniden gündeme getirmişti.

        8

        Simge ile Mustafa Sandal’ın aynı anda Göcek tatilinde oldukları, paylaştıkları fotoğrafla sosyal medyada ortaya çıkmıştı. Eş zamanlı yayımlanan Göcek’teki tatil paylaşımları, ikilinin aşk iddialarını yeniden gündeme getirmişti.

        9