Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı 'hamile sevgili' iddialarının ardından yeniden barıştı - Magazin haberleri
        1

        Müzisyen Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, 2018 yılında sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmiş, aradan geçen kısa zaman zarfında da boşanmıştı.

        Çift, ayrılığın ardından aralarındaki buzları eritmiş ve yeniden birlikte olmaya başlamıştı.

        2

        Son dönemde tekrar evlenecekleri yönünde haberleri çıkan ikiliden ayrılık haberi gelmişti.

        Sinan Akçıl'ın Azeri sevgilisinin hamile olduğu ve bu sebeple yeniden evlilik yolunda ilerlediği Kıratlı ile yollarını ayırdığı öne sürüldü.

        3

        YENİDEN BARIŞTILAR

        Konuyla ilgili açıklama yapan Akçıl, hakkında çıkan haberleri yalanladı.

        Ardından Sinan Akçıl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Burcu Kıratlı ile bir kez daha barıştıklarını duyurdu.

        4

        Kıratlı ile bir fotoğrafını yayınlayan Sinan Akçıl, şunları söyledi:

        Basın mensubu arkadaşlarımın 'günahı olmadan' atılan bu çirkin 'iftiralar' ve yalanlar sayesinde ilişkimizin güzelliğini hatırlayıp, her ilişkide olan sorunlarımızın küçük olduğunu fark edip, birbirimize daha güçlü bağlanıyoruz aslında.

        Sürekli göz önünde olmamızın büyük etkisiyle bu tarz haberler hep var, belki var da olacaklar... Hayatımızın bir parçası olan sevilme, beğenilme ama aynı zamanda, aynı ölçüde iftira atılma, tepki duyulma gibi olgular hızla büyüyebiliyor zaman zaman ama aslında büyüyen bu dönemlerde 'bizim sevgimiz' oluyor. Bir kez daha iyi ki varsın. 'Mucize' dedikleri 3 hece...

        Burcu Kıratlı da sevgilisinin paylaşımını kendi hesabından yayınladı.

        5

        38 yaşındaki müzisyen, 'hamile sevgili' iddialarının ardından yayınladığı gönderide şu ifadelere yer vermişti:

        Bugün basında yer alan haber tamamen uydurma ve asılsızdır. Kendisiyle 15-20 günlük bir ayrılık sürecinde olmamıza rağmen Burcu, benim hala sevdiğim ve değer verdiğim 'tek' kadındır. Bu ayrılık sürecinde 'sadece duyumlara dayanarak yapılan' mide bulandırıcı haberlere itibar edilmemesini rica ederim. Hukuki hakkımızı kullanmak üzere gerekenleri yapacağımızı da bildirmek isterim.

        6

        "İLK KEZ TEK EŞLİYİM"

        Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu programdaki açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu.

        Çapkın birisi olduğunu itiraf eden Akçıl, "Bizde genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. 'İlk kez tek eşliyim' diyebilirim. Ondan önce değildim. Ne yapayım yani" demişti.

        Burcu Kıratlı ile ilişkisine de değinen Sinan Akçıl, "Şu anda Burcu ile beraberiz. Evlendik ve boşandık. Şimdi devam ediyoruz. Bizimki inatlaşmaydı. Önce bir 'Oh be!' diyorsunuz, sonra tahmin ettiğim gibi olmadı. Sonra tekrar denemek istedik" şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ