Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Sincan Belediyesi'nden çölyaklılara özel piknik
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ankar'nın Sincan Belediyesi, Polatlar Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çölyaklılara özel piknik düzenlendi.

        300 kişinin katılımıyla gerçekleşen piknikte çocuklar doyasıya eğlendi. Palyaçolar renk kattı, can dostlarımızla bir araya gelme fırsatı bulan çocukların heyecanı görülmeye değerdi.

        Piknikte vatandaşları yalnız bırakmayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi.

        "DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

        Başkan Ercan, "Glutensiz gıda temininden 3 ayda bir gerçekleştirdiğimiz nakdi yardımlara ve çölyak farkındalık programlarına kadar çölyak hastası hemşehrilerimize ve ailelerine destek olmaya devam edeceğiz. Yüzünüzü gülerken görmek bizim için çok büyük bir mutluluk. Pikniğe göstermiş olduğunuz yoğun katılımdan dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

        Piknik organizasyonundan duyduğu memnuniyeti dile getiren aileler, Başkan Murat Ercan ve belediye ekiplerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Araçta mahsur kalan sürücüyü ön camdan kurtardı

        Sarıyer Ayazağa'da sağanak yağışın neden olduğu selde araçta mahsur kalan sürücüyü, canı pahasına suya giren esnaf Recep Uzunkavak; ön camdan kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ