Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu’nun talimatlarıyla kentin tarihinde ilk defa sıcak asfaltla buluşturulan yollar bitirilirken, asfalt çalışmasının tamamlandığı Yeşilyurt Mahallesi ve ŞırnakUludere bağlantı noktalarında yol çizgi çalışması yapıldı.

        Alt yapı, genişletme ve zemin güçlendirmesinin tamamlanmasıyla birlikte süratle asfaltlama çalışmasının başlatıldığı Yeşilyurt Mahallesi ve ŞırnakUludere Çevreyolu bağlantı noktasında belediye ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından asfalt bitirildi. Yol yapım ve asfaltlama çalışmasının tamamlandığı Yeşilyurt Mahallesi ve ŞırnakUludere Çevreyolu bağlantı noktasında, son aşama olarak yol çizgileri çekilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler