Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ın Suşehri ilçesinde zabıta ekipleri ekmek fırınlarını denetledi.

        Suşehri Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşların sağlığını korumak ve tüketici haklarını güvence altına almak amacıyla ekmek üreten fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi yapıldığı belirtildi.

        Zabıta ekiplerince yapılan denetimlerin süreceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Denetimler kapsamında ekmek ve diğer unlu mamullerin belirlenen gramaj standartlarına uygun olarak üretilip üretilmediği, hijyen kurallarına riayet edilip edilmediği, tüketici haklarına saygı gösterilip gösterilmediği titizlikle incelenmektedir. Yapılan denetimlerde, ilgili mevzuata tam olarak uymayan işletmelere yönelik uyarılar yapılıyor ve eksikliklerin giderilmesi için bilgi veriliyor. İşletmelerden beklentimiz, en kısa sürede gerekli düzenlemeleri yapmaları ve mevzuata uygun hale gelmeleridir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler