Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Sivasspor Villareal maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Sivas maçı şifresiz mi? Maç kaç kaç, skor ne? - Futbol Haberleri

        Sivasspor Villareal maçı için geri sayım başladı. Bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden tek takım olan Sivasspor, 5. maçında sahasında galibiyet arayacak. Peki 20:55'de başlayacak zorlu mücadele hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

        SİVASSPOR VILLAREAL MAÇI HANGİ KANALDA?

        UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk hafta maçına sahne olacak Sivasspor Villareal maçı bu akşam 20:55'de başlayacak ve beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak...

        RIZA ÇALIMBAY TAKIMININ BAŞINDA DEĞİL

        Kovid-19 testi pozitif çıkan teknik direktör Rıza Çalımbay bu akşam takımının başında sahada olamayacak. Diğer yandan kırmızı-beyazılar maça yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan 6 futbolcusundan da yoksun çıkacak. Sakatlıkları bulunan Olarenwaju Kayode ve Jorge Felix de bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

        VILLARREAL 10 PUANLA LİDER

        REKLAM

        UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Villarreal'e 5-3, sahasında Maccabi Tel-Aviv'e 2-1 yenilip, Karabağ'ı iki maçta da 2-0 ve 3-2'lik skorlarla mağlup eden Sivasspor, grupta 3. sırada bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Villarreal maçını kazanarak gruptan çıkma iddiasını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Grubun iddialı ekiplerinden Villarreal ise 4 haftada topladığı 10 puanla ilk sırada yer alıyor. Grupta 5. hafta müsabakaları öncesi puan durumu şöyle:

        Maç G B M A Y Puan

        1- Villarreal 10

        2- Maccabi Tel-Aviv 7

        3- Demir Grup Sivasspor 6

        4- Karabağ 0

        SİVASSPOR'UN AVRUPA KARNESİ

        Avrupa'da ilk kez 2008-2009 sezonunda boy gösteren Sivasspor, UEFA Intertoto Kupası'na 2. turdan itibaren katıldı.

        Karadağ ekibi OFK Grbalj ile deplasmandaki ilk maçta 2-2 berabere kalan kırmızı-beyazlılar, rövanş mücadelesinde rakibini 1-0 mağlup ederek tur atladı.

        Sivasspor, 3. turda ise Portekiz temsilcisi Braga'ya 2-0 ve 3-0 yenilerek kupadan elendi.

        UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine ise 2009-2010 sezonunda katılma hakkı kazanan Sivasspor, 3. eleme turunda Belçika'nın Anderlecht takımına deplasmanda 5-0 yenildi. Sivasspor, evindeki rövanş maçını 3-1 kazanmasına rağmen kupaya veda ederek mücadelesini UEFA Avrupa Ligi'nde sürdürdü.

        UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile eşleşen Sivasspor, rakibine 2-0 ve 3-0'lık skorlarla yenilerek grup aşamasına kalamadan kupaya veda etti.

        Sivasspor, 2013-2014 sezonunda ligi 53 puanla 5. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanmasına rağmen "futbolda şike davası" nedeniyle men cezası alıp, bu hakkını kullanamadı.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ