Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika! Akdeniz'de deprem: Antalya da sallandı - 20 Ağustos son depremler

        Ankara ve Denizli'nin ardından bugün merkez üssüAkdeniz olan ve Antalya'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi BaşkanlığıDepremDairesi'nin verilerine göre, Akdeniz'de Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğündedepremmeydana geldi. Antalya'nın Alanya ilçesinin 54.86 kilometre açığında saat 12.34'te kaydedilendeprem, 36.39 kilometre derinlikte meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise ilk başta 4.6 olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.4 revize etti. Türkiye'deki son depremler şöyle...

        DEPREM ANTALYA'DA DA HİSSEDİLDİ

        REKLAM

        DepremAntalya'nın Kumluca, Finike ve Kemer ilçelerinde de hafif şekilde hissedildi.Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can kaybı ya da hasar oluşmadı.

        ANKARA VE DENİZLİ'DESALLANDI

        AFAD'ın verilerine göre bugün sabah saat 05.07'de Ankara'da da 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Mamak başta olmak üzere Ankara'nın pek çok bölgesinde hissedildi.

        Sabah saat 07.37'de ise Denizli Çardak'ta 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Her iki depremde de bir hasar oluşmadı.

        SON DEPREMLER - 20 AĞUSTOS

        Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) verilerine göre Türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremler şöyle:

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ