Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa AŞAĞILIK ADAM! Son dakika: Engelli gence işkence etmişti! Yeni görüntüleri çıktı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kocaeli’nin İzmit İlçesinde Engin E. isimli bir engelli vatandaşı acımasızca döven Fırat K.’nın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

        TUTUKLANDI

        İHA'nın haberine göre, olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan Kocaeli polisi Fırat K'yı ve olayla ilgisi olduğu belirlenen E.M. ve M.A'yı dün gözaltına aldı. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan zanlılar, bugün Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahısların 3’ü de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

         İzmit'te işitme engelliye şiddet! Gözaltına alındı
        İzmit'te işitme engelliye şiddet! Gözaltına alındı Haberi Görüntüle

        Öte yandan Fırat K.’nin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Fırat K.’nın yine engelli bir vatandaşı darbettiği görünüyor.

        REKLAM

        Bir diğer görüntüde ise Fırat K.’nın da içinde olduğu bir grubun kavga görüntüleri görünüyor.

        İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

        Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Fırat K., Engin E.'nin kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediğini iddia etti. Engin E. ile M.A. aracılığıyla tanıştığını belirten Fırat K., olay günü Engin E.'nin İzmit'te yürüyüş yolunda anahtarlık sattığını belirterek, daha sonra 4 arkadaş birlikte alkol aldıklarını söyledi.

        Fırat K. bu sırada Engin E.'nin kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediğini ve tacizde bulunduğunu ileri sürerek, alkolün etkisiyle kendisini kaybederek Engin E.'yi dövdüğünü, Engin E.'nin telefonunu alıp görüntülerini çekerek, sosyal medya hesaplarından paylaştırdığını söyledi.

        M.A. ise ifadesinde, Fırat K.'nin Engin E.'nin telefonunda cinsel içerikli görüntüler görünce tepki göstererek saldırdığını, daha hep beraber Engin E.'nin yüzüne tükürdüklerini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ