Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika: Beşiktaş Karius transferini resmen açıkladı! - Beşiktaş videoyu sildi, yeniden paylaştı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş yeni kalecisini buldu! Fabri'yi Premier Lig ekiplerinden Fulham'a 6 milyon Euro bonservis bedeliyle satan siyah-beyazlılar kalecisini Premier Lig'den buldu! Kara Kartal, Liverpool'da forma giyen Alman kaleci Loris Karius'u kadrosuna kattığını duyurdu.

        VIDEOÖNCE KALDIRILDI SONRA YENİDEN PAYLAŞILDI

        Beşiktaş, dün Twitter kapak fotoğrafını "Come to Beşiktaş Loris Karius" yapmış ve taraftarlarını heyecanlandırmıştı. Bir süre sonra bu fotoğrafı yayından kaldıran Kara Kartal transferi de yine Twitter üzerinden duyurdu. Beşiktaş kısa süre içerisinde binlerce kez paylaşılan bu videoyu daha sonra sildi ve kafaları karıştırdı. Kara Kartal daha sonra yeni bir video paylaşarak transferi bir kez daha açıkladı.

        LIVERPOOL DA AÇIKLADI!

        İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, kaleci Loris Karius'un Beşiktaş'a kiralandığını bildirdi. İngiliz ekibinin internet sitesinden yapılan açıklamada, 25 yaşındaki Alman file bekçisinin iki yıllığına Beşiktaş'a kiralandığı kaydedildi.

        2016 yılında Almanya'nın Mainz takımından transfer edilen Karius, Liverpool'da 49 maçta forma giydi. İngiliz temsilcisi, yaz transfer döneminde İtalya'nın Roma takımında forma giyen Brezilyalı kaleci Alisson Becker'i 67 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı.

        REKLAM

        KARTAL PENÇESİ YAPTI!

        Beşiktaş'ın İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı kaleci Loris Karius, İstanbul'a geldi.

        İngiltere'den Atatürk Havalimanı'na gelen Alman kaleciyi, çok sayıda Beşiktaşlı taraftar karşıladı.

        Kulüp yetkilileri ile havaalanından çıkış yapan Karius, kendisine bekleyen araca binerken izdihamdan dolayı zorluk yaşadı.

        Alman kalecinin yaşadığı şaşkınlık dikkati çekti.

        Loris Karius, yarın sağlık kontrolünden geçirilecek.

        LORIS KARIUS KİMDİR?

        Stuttgart ve Manchester City'nin genç takımlarında oynadıktan sonra 2012'de bonservissiz olarak Mainz'a giden Karius, 2016'da 6,2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Liverpool'a transfer olmuştu.

        Loris Karius, geçen sezon Real Madrid'in Liverpool'u 3-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğu maçta yediği hatalı gollerle gündem olmuştu.

        ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIĞINI AÇIKLAMIŞTI!

        Real Madrid'le oynanan maçta yediği hatalı gollerin ardından konuşan Alman kaleci, ölüm tehditleri aldığını açıklamıştı. Merseyside Emniyeti ise özellikle sosyal medyadan gelen tehditler üzerine "Bu tür sosyal medya paylaşımlarını son derece ciddiye alıyoruz" açıklamasını yapmıştı. Emniyet açıklamasında ayrıca tehdide varan sosyal medya paylaşımlarının soruşturulacağı ifade edilmişti.

        Final maçında Karius, eliyle oyunu başlatmaya çalışırken topu Real Madridli Karim Benzema'nın ayağına yuvarlamış ve takımı bu hatanın ardından 1 - 0 geriye düşmüştü.

        Karius ardından bir büyük kaleci hatası daha yaparak Real Madrid'in kupayı kaldırmasının önünü açmıştı. Karius, maçtan sonra sosyal medyada özür dilemiş ve "Takım arkadaşlarımdan, taraftarlardan ve kulüpten defalarca özür diliyorum" demişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ