Son dakika: Esenyurt'ta polise silahlı saldırı
Son dakika haberi... Polis ekibinin dur ihtarına uymayan şüpheliler polis aracına ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda takviye polis sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri sokak ve araç üzerinde inceleme başlattı. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor

İstanbul Esenyurt Ardıçlı Mahallesi'nde İstihbarat birimindeki polis aracına başka bir araçtan ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda ölen ya da yaralanan olmadı.
Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, İstanbul emniyetini alarma geçiren olayın, trafik tartışmasından kaynaklandığı öğrenildi. Trafikte sivil polis ekipleri ile yolda tartışan şüpheliler, araçtan polise ateş ederek hızla olay yerinden kaçtı. Olayda polis yara almazken araçta hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sokağı güvenlik şeridiyle kapatarak inceleme yaptı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.